Tällä viikolla ulkona on paukkunut pakkanen, mutta lunta ei kuulu vieläkään. Tämä vilukissa ei olisi halunnut pistää nenäänsä ovesta ulos, mutta minkäs teet. Teetä on kulunut ja villasukat kasvaa kohta kiinni jalkoihini. Tämä viikko on sujunut tarkoituksella rauhallisella temmolla kuukauden jatkuneiden juhlienjärjestelyn jälkeen. En halunnut sopia kalenteriin mitään ylimääräistä ja tämä on ollut ihanaa. Ensi viikolla onkin sitten useammat treffit. Unohtamatta rauhallisia kotipäiviä.

Paras sarja: Olen kuluttanut tällä viikolla Netflixistä Gracieta ja Frankieta, josta alkaa ilmestyä uusi kausi ensi viikolla. Sarja kertoo kahdesta eläkepäiviään viettävästä rouvasta, joiden miehet kertovat olevansa homoja.

Paras instagramtili: @heidi_joukolatar. Ihana hyvän mielen instakanava, joka on täynnä sisustamiseen ja lapsiin liittyvää inspiraatiota. Heidillä on kaksi minun tyttöjäni vähän vanhempaa tytärtä, joten olen ammentanut sieltä muun muassa ideoita siihen unelmien lastenhuoneeseen.

Pipo SOMA saatu

Koru BY PINJA saatu

Tällä viikolla pääpaino oli blogin siirtämisessä uudelle alustalle. Sitä hidasti kuitenkin himpun verran tekniset ongelmat, jonka vuoksi siirrän yhä vanhoja postauksia uuteen osoitteeseen sitä mukaan kun kerkeän. Muuton kunniaksi tulen tämän kuukauden aikana kirjoittamaan useamman postauksen, joiden avulla toivon uusien lukijoiden tutustuvan minuun ja perheeseeni.

Paras luonnonilmiö: Helsinkiä hemmoteltiin viikolla todella upealla auringonlaskulla. Kaikki somekanavat ovat olleet täynnä tätä kaunista ilmiötä.

Baby B:llä oli tällä viikolla kaksikuukautisneuvola, jossa totesimme hänen ottavan edelleen painoa hieman hintsusti. Ilmeisesti kuopuksemme on tullut isäänsä, joka kuuluu näihin pitkiin ja laihoihin jotka eivät liho millään. Muuta erityistä neuvolassa ei todettu, eikä tästäkään painonnoususta kannata kuulemma olla huolissaan. Vauvat ovat yksilöitä. Meidän bebe on ihastuttava ja reipas pieni tyttövauva.

Paras vauvajuttu: Postin miehet toivat alkuviikosta uudet Beemoon vaunut kotiovelle. Vaunuista tulee myöhemmin parempi juttu. Mutta keskivertoa pidempänä ihmisenä tuuletan sitä, että vauvaa vaunuista nostaessa ei tarvitse turhia kumarrella. Näissä vaunuissa koppa tulee reilusti korkeammalle, kuin edellisissä.

Paras taaperojuttu: Vaunujen kaverina saman tilauksen yhteydessä tuli taaperolle seisomalauta. Little E tykkää laudalla matkustamisesta ja täytyy myöntää, että se on helpottanut suuresti hoitoaamujen kiirettä.

Tämä oli ensimmäinen arkiviikko joululoman jälkeen ja esikoinen palasi hoitoon. Taapero oli innoissaan päästessään leikkimään kavereiden kanssa. Oli ihanaa viedä innokas tyttö aamulla hoitoon, kun tämä juoksi hoitopaikan ovesta sisään leveä hymy kasvoillaan. Ei ehtinyt edes vilkuttamaan äidille. Kotimatkalla höpöteltiin sitten ummet ja lammet kavereista, sekä päivän puuhista. Kuulemma olisi halunnut päivällä mereen uimaan.

Parhaat päiväkahvit: Käytiin kauppareissun ohessa tyttöjen kanssa kahvilla ja totesin kasvattavani itselleni parasta päiväkahviseuraa. Little E on tässä jo vanha tekijä. Puoli vuotta sitten kahvilassa käyminen oli hänen kanssaan pienimuotoista extremeurheilua. Nyt kaikki meni todella sujuvasti ja mukavasti. Minä ehdin jopa lyhyen hetken nauttia omasta kahvistani.

Alkuviikosta ystäväni ja Baby B:n kummitäti tuli käymään. Hän muisti kummityttöään ihanalla Sophie la Girafen klassikkopurulelulla, josta minä haaveilin jo ensimmäisenä vauvavuotena. Jostain syystä sitä ei vain tullut itse hankittua. Mutta onhan Sophie suloinen. Ja kuinka ollakaan, taapero omi sekunnissa tämän "kiharvin" itselleen.

Miten tammikuu on lähtenyt rullaamaan? Mitkä ovat teidän tämän viikon kohokohdat?

 

xx

Jenni S.

Kommentit (4)

Katri Hannele
1/4 | 

Heippa! Päivitäthän Blogloviniin myös tämän uuden osoitteen :) Seurailen itse sitä kautta, ja en ollut saanut mitään ilmoituksia näistä uusista postauksista. En varmaan ole ainoa!

Kaunis tuo vähän pullomainen maljakko <3

Käyttäjä148121
Liittynyt29.12.2017

Hei ja kiitos tuhannesti tästä muistutuksesta! Olin ihan unohtanut Bloglovinin ja pari muutakin kanavaa, jotka toimivat automaattisesti. Kiitos.
Blogloviniin kävin lisäämässä jo uuden osoitteen. Toivottavasti löytyy.

Katri Hannele

Ei mitään :) Kannattaa siis vaan päivittää sen vanhan Bloglovin-blogiprofiilin osoite, tai jos se ei onnistu, niin "siirtää" vanhan osoitteen lukijat uuteen, sekin onnistuu napin painalluksella. Muuten kaikkien pitää hoksata tilata uusi blogi erikseen. 

Käyttäjä148121
Liittynyt29.12.2017

Nyt Bloglovinkin pelittää viimein. Kiitos kun vinkkasit tuosta lukijoiden siirrosta, sillä osoitteen muutos ei jostain syystä toiminut. Mutta nyt pysytte myös sitä kautta ajan tasalla. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla