Viimeiset neljä viikkoa ovat olleet meidän perheessä yhtä juhlaa. Ensin juhlimme Little E:n toisia syntymäpäiviä. Siitä viikon päästä juhlimme joulua ja seuraavaksi uutta vuotta. Loppiaisena puolestaan Baby B sai nimensä. Voin kertoa, että tällainen juhlasuma käy pidemmän päälle raskaaksi ja olen onnellinen, kun viimeinenkin juhla on juhlittu. Onneksi mieheni täyttää vuosia vasta keväällä.


Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Paras blogipostaus: Jenni Alexandrovan Eroammeko liian helposti

Paras instagramtili: @_annasofia_ Ihana, vaalea feedi, jossa nautitaan ennen kaikkea niistä pienistä hetkistä. Todellinen kaunis, hyvänmielen kanava.

Little E on viettänyt tämän viikon lomaa kotona ja palaa ensi viikolla takaisin hoitoon. Toivottavasti loppuviikosta alkanut flunssa ehtii sitä ennen hellittää. E on nimittäin alkanut puhumaan kavereistaan yhä enemmässä määrin, mikä todennäköisesti kertoo iahn puhtaasta ikävästä hoitoon.

Paras vauvajuttu: Vauvan viihdyttäjä numero yksi on jalkaan sidottu ilmapallo. Baby B:n suosikki juttu tällä hetkellä on Little E:n syntymäpäiviltä jäänyt panda pallo, jota hän voisi tuijotella ja potkia jalassaan vaikka kuinka pitkään.

Paras taaperojuttu: Yökylä serkkutytön luokse. Mieheni ja Little E lähtivät ristiäisten jälkeen yökyläilemään veljeni luokse. Serkukset olivat kuulemma touhunneet keskenään reilusti nukkamaanmenoajan ohi.

Kun uudenvuoden tohinoista selvittiin, aloin hiljalleen leipomaan ristiäisiin. Minulla oli joka päivälle omat tehtävänsä ja siitä huolimatta loppiaisaamuna meinasi iskeä stressi. Eikä niiltä pieniltä leivontakatastrofeiltakaan vältytty. Marengit jäivät osittain raaoiksi ja seeprakakusta jäivät puuttumaan raidat. Onneksi tässä vaiheessa oma kohellukseni lähinnä naurattaa.

Paras sarja: Netflixiin ilmestyi Modernin perheen uusi kausi, jota olen kuluttanut imettäessä E:n päiväunien aikaan.

Paras lounas: Testattiin Pinjan kanssa taas uusi sushi paikka. Luckiefun's Fredrickin kadulla, jossa sushi oli hyvää, vaikka valikoima oli ehkä hieman suppea. Henkilökunta oli kuitenkin timanttista ja olo oli tervetullut, myös kaksien vaunujen kanssa.

Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

En muuten tehnyt uudenvuodenlupauksia. Päätin vain nauttia tulevasta vuodesta, joka on kuopuksemme vauvavuosi ja vuosi, jolloin taaperomme kasvaa hiljalleen leikki-ikäiseksi. Samalla teen blogia uudella innolla ja pian myös uudessa osoitteessa. Alkuvuodesta on muuten tulossa useampikin kiva yhteistyö, joiden esittelemistä teille odotan.

Paras kirppislöytö: Vaaleanpunainen neulepusero. Olen vuoden päivät ihastellut muilla vaaleanpunaisia neuleita ja miettinyt ovatko ne minun juttuni. Joku muistaa ehkä viime keväältä vaaleanpunaisen kauteni, joka on taas nostamassa päätään. Sitten löysin tässä yhtenä iltana Zadaasta kivan näköisen yksilön ja päätin kokeilla. Tähän mennessä olen ollut tyytyväinen vaatekaappini ainokaiseen vaaleanpunaiseen vaatekappaleeseen.

Paras hankinta: Pikku Vaniljasta Mamas & Papasin värisevä sitteri. Tällaista ehti olla jo ikävä. Lyömätön apu vauvan rauhattomiin päiviin, kun uni ei meinaa muualla tulla.

Huivi SOMA saatu

Koru BY PINJA saatu

 

Miten uuden vuoden ensimmäinen viikko on sujunut?

xx

Jenni S.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla