Me käytimme Ainun tuotteita jo Little E:n aikana. Mitä sitä hyvää vaihtamaan.

*Yhteistyössä Ainu

Edellisessä blogiosoitteessani kirjoitin siitä, miten olennainen osa vauvan tuloon valmistautumista oli makuuhuoneen uudelleenjärjestäminen. Huoneesta lähti kokonaan työpöytä ja kirjahylly. Tilalle tuli hoitopöytä, sekä vaaterekki. Sen lisäksi osa vanhoista huonekaluista otti uuden paikan huoneessa.

Little E:n vauva-aikana hoitopöytänä toimi Ikean Hemnes-lipasto, kuten joku pitkäaikainen seuraaja saattaa ehkä muistaakin. Lipasto palveli erinomaisesti tässä tarkoituksessa, mutta Baby B:n myötä me tarvitsimme myös lisää säilytystilaa. Tämän vuoksi pähkäilimme hetken kaksioon sopivaa hoitopöytä- ja säilytysratkaisua. Tällä kertaa päädyimme ostamaan Ikeasta Sundvikin muunneltavan hoitopöydän. Tämä hoitopöytä tarjoaa sitä kaivattua säilytystilaa ja muunneltavuutensa ansiosta, sen käyttöikä on pelkkää vaippaikää pidempi.

Kuluneen kahden kuukauden koekäytön jälkeen, voin todeta olevani tyytyväinen ratkaisuumme. Tähän asuntoon isompaa kalustetta ei olisi edes mahtunut. Olen aina kokenut käteväksi sen, että kaikki vauvanhoitoon tarvittavat välineet ovat heti siinä käden ulottuvilla. Tämä hoitotaso on tilava ja Baby B:n vaatevarasto mahtuu hyvin hoitopöydän kahteen laatikkoon, jolloin kaiken tarvittavan saa lähelle. Tulevaisuudessa lipasto vetää sitten sisäänsä ehkä kirjoja, leluja tai piirustustarvikkeita.

Mintunvihreä Ainun ensipupu saatu yhteistyön kautta.

Siinä, missä hoitotason valinta tuotti aluksi päänvaivaa, hoitotuotteet puolestaan olivat itsestään selviä. Tuskin on olemassa suomalaista vanhempaa, joka ei tietäisi Ainun tuotteita. Monen suomalaisen lapsen ensimmäinen pehmolelu on ollut Ainun ensipupu. Little E sai oman pupunsa jo baby showereilla vaippakakun kylkiäisenä ja Baby B sai neulepupunsa suoraan Ainulta.

Little E:n kaikki tutit, tuttipullot, nokkamukit, juomapullot ja lusikat olivat Ainun MAM sarjaa, josta löytyy kaikkea hyödyllistä aina kuhunkin ikäkauteen sopivasti. Little E kasvoi ensimmäiset kuukaudet äidinmaidon korivikkeella, kuten joku ehkä muistaakin, joten Ainu MAM:in Anti-Cholic tuttipullot olivat aivan lyömättömiä. En muista, että meillä olisi koskaan ollut sen suurempia vatsavaivoja.

Nyt Baby B:n kanssa jatketaan samoilla tuotteilla.

Ainun tuotteet saatu yhteistyön kautta.

Ainu muisti meidän Baby B:tä paketilla, jonka ansiosta pääsimme testaamaan myös hoitotuotteita. Ja niin hauskalta, kun se kuulostaakin, vanulaput pääsivät yllättämään tämän äidin iloisesti. Ainun vanulaput eivät ole niin nukkaisia ja pumpulisia, kuin monet muut vastaavat. Mikä oli erityisen hyvä juttu, kun vauvalla oli erityisen rähmivä silmä, joka kaipasi puhtaalla vedellä puhdistamista monta kertaa päivässä. Eli vauvanhoitoon suosittelen erityisen lämpimästi nimenomaan näitä vanulappuja. Ei niissä vanupuikoissa tai pesuaineissakaan mitään vikaa ole.

Ainun MAM sarjan tutit ovat olleet myös aivan loistavia. Meidän lapset eivät ole oikeastaan muita tutteja edes huolineet. Ilmeisesti muissa tuteissa muoto ei ole miellyttänyt meidän neitejä. Baby B:kin vain pyörittelee niitä muita suussaan ja sylkäisee sitten ulos, kuin ne olisivat pahoja.

Tiesitkö muuten, että osoitteesta www.ainu.fi löytyy muun muassa Ainu neuvojat. Sivuilta löytyy usein kysytyt kysymykset kaikesta vauvoihin liittyvästä. Ja jos kaipaamasi tietoa ei löydy vastauksista, voit ottaa yhteyttä Ainun omiin neuvojiin, jotka ovat koulutukseltaan terveydenhoitajia. Eli jos tuntuu, että sinulla menee sormi suuhun näissä vauva-asioissa, apua löytyy helposti.

Mitä mieltä olette hoitopöytäratkaisusta? Entä onko teillä suosikkia Ainun tuotteissa?

xx

Jenni S.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla