Pitkäaikaiset lukijat tietävät, että meidän perhe asuu kaksiossa. Tarkoitus olisi kyllä etsiä tilavampi asunto, jossa olisi tytöille oma huone, mutta tässä on ollut vähän muuttujia. Haluamme selvyyden ja varmuuden muutamaan asiaan ennen kuin viemme tätä asuntoasiaa eteenpäin.

Tytöt ovat kuitenkin niin pieniä, että on helpompaa, kun he nukkuvat vielä meidän kanssa samassa huoneessa.

Bebiboo unipesä saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Kaksiossa kahden lapsen kanssa pitää jo vähän miettiä noita nukkumajärjestelyjä. Yksi lapsi pinnasänkyineen mahtuu samaan huoneeseen ilman sen suurempia mietteitä.

Ihan ensimmäiseksi asennoiduin Baby B:n kanssa näihin nukkumajärjestelyihin aivan eri tavalla, kuin ensimmäisellä kerralla. Kun Little E syntyi, ajattelin vauvan nukkuvan heti alusta asti omassa sängyssään, niin oppii nukkumaan yksin. Jo silloin mieli muuttui tosi nopeasti ja tällä toisella kertaa vauvalle oli paikka kainalossa heti alusta asti. Varauduimme myös hyvin erilaisiin nukkumajärjestelyihin, kuin ensimmäisellä kerralla.

Raskausaikana löysin ihan sattumalta käytettynä, todella kohtuulliseen hintaan, ihastuttavan ensisängyn. Joten sovittiin miehen kanssa, että jätetään juniorisängyn hankinta hieman myöhemmäksi. Little E saa vielä hetken nukkua pinnasängyssä ennen isompien tyttöjen sänkyä ja saa tutustua pikkusiskoon rauhassa. Näin isoja muutoksia ei tule liian monta kerralla. Korisängyn kaveriksi suunnittelimme hankkivamme unipesän helpottamaan vauvan vieressä nukkumista.

Näillä on menty. Vauva nukkuu oikeastaan milloin missäkin. Korisänkyä ja unipesää saa liikuteltua näppärästi ympäri asuntoa ja varsinkin kahtena ensimmäisenä kuukautena bebe nukkui paljon päiväunia olohuoneessa. Nykyisin korisänky on pääsääntöisesti minun sänkyni vieressä makuuhuoneessa. Tällainen liikuteltavien sänkyjen systeemi on ollut itse asiassa hyvin toimiva, mutta hyvin pian beben täytyy siirtyä pinnasänkyyn ja Little E:n juniorisänkyyn.

Ensi kerralla haluaisin kokeilla Vaavin ensisänkyä, jossa on pyörät ja jonka voi vuokrata kotiin, joka tekisi kaikesta entistä helpompaa.

Millaisia nukkumajärjestelyjä teillä oli kotona ensimmäisten kuukausien aikana?

xx

Jenni S.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla