Minulle valaistus ja valaisimet ovat yksiä kodin tärkeimpiä osia ja viihtyisyyden perusta. Siksi minua harmittaa kaikkein eniten keskeneräisessä sisustuksessamme se, että kotimme valaisimet eivät ole näköisiämme.

Juuri nyt meillä ei ole budjetissa tilaa designvalaisimille, vaikka sydämessäni sitä löytyisi. Välillä on vain pakko priorisoida ja uskoa, että jonain päivänä tulee se aika, kun meiltäkin löytyy ne unelmien valaisimet. Mutta nyt olen viettänyt aikaani googlaamalla sopuhintaisia, kauniita lamppuja meille.

Sohvapöydän hankkimisen yhteydessä meille tuli, ikään kuin kaupan päällisinä myös sivupöytä. Todellisuudessahan me ostimme Ikeasta Vitssjön sarjapöydän, jonka kokosin tarkoituksella eri tavalla, kuin ohjeessa. Näin ollen toinen osa pöytää päätyi sohvan viereen sivupöydäksi.

Tähän asti pöytä asetelmineen on näyttänyt silmääni melko valjulta. En ole löytänyt sille oikeanlaista kokonaisuutta, joka miellyttäisi minua.

Mutta kun eräs ilta törmäsin Zadaa-appissa ballerinojen ohessa pöytälampun jalkaan ja varjostimeen, päätin tarttua tilaisuuteen. Tumma, metallinen lampunjalka oli juuri sitä, mitä olin etsinyt. Meiltä kotoa löytyi jalan mukana tullutta varjostinta isompi yksilö, joka sopi kokonaisuuteen paremmin ja lopputulos oli valmis. Lampun kanssa sivupöytä näyttää paljon eheämmältä kokonaisuudelta ja sen oheen on helppoa koota kaunis asetelma sisustusesineistä. Olen todella tyytyväinen.

Vaikka ihailenkin skandinavista minimalismia, se ei ole minun juttuni. Rakastan klassisen ja boheemin sisustuksen runsautta ja yksityiskohtia. Minulle sisustus on ehdottomasti myös yksityiskohtia. En kuitenkaan halua kotimme näyttävän kirpputorilta. Asetelmien välissä pitää olla ilmaa ja tilaa ja ne täytyy pitää mahdollisimman yksinkertaisilta. Tästä löydät malliesimerkin siitä, mitä tarkoitan. Sisustusidolini Lauran kotoa löytyy myös täydellisiä asetelmia. Mutta vaikka ihailen ja lähes palvon hänen tyyliään suunnattomasti, omani ei ole ihan yhtä pelkistetty.

Nyt täytyy enää ostaa toimiva lamppu tuohon valaisimeen, jotta se ei olisi vain kaunis koriste.

xx

Jenni S.

 

Mikä teidän mielestänne on tärkeintä sisustuksessa? Kommentoi ja seuraa somessa!

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (2)

Käyttäjä148121
Liittynyt29.12.2017

Kiitos. ❤ Vitsit miten ihana palaute. Tästä tuli tosi hyvä mieli. Yritän kirjoittaa nyt vähän enemmän sisustusjuttuja tänne, koska ne ovat lähellä omaa sydäntä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla