Onpa ihanaa, kun saimme hieman vettä myös tänne pääkaupunkiseudulle. Se tekee luonnolle hyvää. Eikä meidän ole siitä huolimatta tarvinnut pukeutua paksuun takkiin.

Tämä asu on ehdottomasti yksi tämän kesän suosikeistani. Se on niin raikas. Vaaleiden farkkujen osto mietitytti hieman, mutta tunnen oloni todella kotoisaksi näissä. Valkoinen paita on kevyt ja kiva päällä. Malliltaan kuitenkin hieman sellainen etten tohdi pitää sitä päällä ilman alustoppia. Se ei kuitenkaan haittaa yhtään.

Nykyään tuntuu aika ajoin hieman hassulta pukeutua kokomustaan, kun myös vaaleammat kokonaisuudet tuntuvat niin omilta. Mutta on se musta edelleen sellainen turvaväri, vaikka olenkin ryhtynyt tällaiseksi reunalla eläjäksi.

Nämä asukuvat on ottanut ihana Iina eräällä vaunulenkillä.

Aurinkolasit LINDEX

Koru BY PINJA (saatu)

Laukku LINDEX

Paita CUBUS

Alustoppi CUBUS

Jegginssit CUBUS

Kengät ADIDAS

 

xx

Jenni S.

Kuvat: Iina Hyttinen | Editointi: Minä

 

Lue myös: Kameran edessä seisomisesta ja Tyylipohdintoja silmälaseista - Asuste vai apuväline

Onko tämä asu hitti vai huti? Kommentoi ja seuraa somessa!

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

Minnea
1/1 | 

Tosi kiva ja raikas asu! Vaaleat värit sopii sulle! Minäkin vähän vierastan vaaleaa, mutta lähinnä siitä syystä, että lapsen kanssa touhuillessa vaatteet likaantuu niin helposti :D Kesällä tosin tulee pidettyä enemmän väriä ja myös vaaleita vaatteita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram