Hyvä meikkivoide on naiselle korvaamaton kumppani. Hyvä meikkivoide peittää ja tasoittaa. Löysin hetki sitten tällaisen kumppanin. Tämä tarkoittaa sitä, että minusta on tulossa yhä vankemmin lumenetyttö. Kaikki luottotuotteeni tuntuvat löytyvän Lumenelta. Niin tämäkin.

Käytin pitkään meikkivoiteena Lumenen CC-voidetta. Varsinkin kesällä se on aivan täydellinen. Riittävän, kevyt ja kuulas, mutta se saa ihon näyttämään silti tasaiselta. Viime syksynä aloin kuitenkin kaipaamaan jotain peittävämpää.

Silloin löysin Lumenen Blur meikkivoiteen, johon rakastuin kerta heitolla. Lumene on muuten ainoa markettimerkki, jolta löytyy riittävän vaaleita sävyjä tällaiselle kalkkilaivan kapteenille, kuin minä. Kesälläkin riittää vain vähän tummempi meikkivoiteen sävy. Blur on juuri sopivan peittävä, mutta kuitenkin kevyt ja voidemainen, jolloin lopputulos ei näytä liian tunkkaiselta.

Lyömätön yhdistelmä on laittaa pohjalle CC-voidetta ja tätä päälle, jolloin lopputulos on todella tasainen, mutta ei vieläkään tukkoinen. Suosittelen.

xx

Jenni S.

 

Uusimpia meikkisuosikkeja tulee poikkeuksetta hehkutettua ensimmäisenä somessa. Ota kanavani siis seurantaan.

Facebook | Instagram | Pinterest

Kommentit (6)

Inka Nitta
1/6 | 

Lumene on mun yksi luotto merkeistä. Tästä meikkivoiteesta olen kuullut paljon hyvää, mutta toistaiseksi ei ole vielä minun meikkipussiini päätynyt. 

Tanjuskha
3/6 | 

Käytin pitkään yhtä kosmetologilta ostettua meikkivoidetta (Sothys) hinta 52€. Oli hyvä tuote mutta liian tyyris kuitenkin mun kukkarolle. Kokeilin Lumenen jotain meikkivoidetta, hinta noin 15€ , tarjouksessa 9€. Olen ollut vähintään yhtä tyytyväinen tähän Lumenen tuotteeseen kuin tuohon kalliimpaan. Just oikea sävy löytyi ja muutenkin hyvä. Täytyy kokeilla tuota Bluri:ia seuraavaksi. Hyvää ripsiväriä myös etsin vielä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla