Pitkästä aikaa hieman asiaa kosmetiikasta. Minun on pitänyt esitellä nämä kaksi tuotetta jo hetken aikaa. Nämä ovat hyviä tuotteita, jotka ansaitsevat muutaman sanasen.

Ensimmäiseksi eyeliner, joka on Maybellinen Master Ink. Tämä on hyvä nestemäinen eyeliner, joka levittyy luomelle vaivattomasti. Parasta tässä tuotteessa on sen sivellin, joka on pitkä ja kapea. Minulle tällainen sivellin on ihan ehdoton. Olen kokeillut monia muita ja tällä saa ehdottomasti värin siveltyä luomelle kaikkein siistimmin ja tarkimmin.

Uusi ripsiväri on Lumenen True Mystic Curl. Pidän siitä, miten se antaa ripsille ryhtiä, olematta överi tai paakkuuntuva. Kaareva harja tekee ripsarin laitosta helpompaa. Lämmin suositus. Lumene on muutenkin noussut viimeisimpien vuosien aikana suosikki merkikseni ja huomaan päätyväni yhä enemmässä määrin sen tuotteisiin.

Kiinnostaisiko teitä muuten lukea enemmän minun luottomeikeistäni?

xx

Jenni S.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla