Koska olen onnistunut tekemään toinen toistaan ihanampia second-hand löytöjä ja haluan rohkaista myös teitä tekemään vastaavia, esittelen ne jatkossa täällä blogissa. Pääsääntöisesti ostan kaiken käytetyn Zadaan kautta, koska se on niin älyttömän helppoa.

Tämä laukku on löytö viime talvelta ja se esiintyy ainakin tässä asupostauksessa. Halusin aloittaa sillä, koska se on suosikkini. Minulla oli silloin etsinnässä kaunis, tikattu laukku ja tykkäsin erityisesti tämän yksilön kuviosta.

Laukku on Mangon ja aika pieni, mutta sinne mahtuu juuri sopivasti ohut lompakko, puhelin ja avaimet. Muuta minä en kannakaan mukana käsilaukussani, kun hoitolaukku on mukana.

Laukku on kaikin puolin ihana. Pidän tikkauksesta, lukon tyylistä ja hihnasta, jossa on kullanväristä kettinkiä. Uusimpana tyylijuttuna olen sitonut hihnaan kiinni Zaran musta pilkullisen huivin, mikä näyttää omaan silmääni kivalta.

xx

Jenni S.

 

Ostatteko te paljon tavaroita second-handina? Kommentoi ja seuraa somessa!

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla