Terveisiä täältä kotikonttorilta. Olen yrittänyt tehdä tällä viikolla paljon sellaista työtä, joka ei näy suoraan blogissa, mutta joka pitää kuitenkin tehdä. Toiveena on, että tätä pohjatyötä tekemällä pystyisin pian vähän tiivistämään postaustahtia ja kirjoittamaan teille entistä parempia postauksia.

Olen siis viettänyt paljon aikaa koneella, Pinterestissä, kuvaten ja kuvia muokaten. Miniassistentti on pitänyt huolen siitä, että olen pitänyt säännöllisesti taukoja päivän mittaan ja lopulta hommat ovat katkenneet reippaaseen kävelylenkkiin ulkona, kun olen mennyt hakemaan Little E:tä hoidosta.

Tästä syytä halusinkin tulla kyselemään teiltä postaustoiveita. Olisiko teillä aiheita, joista haluaisitte lukea enemmän? Tai yksittäisiä postausideoita, joista toivotte minun kirjoittavan? Jättäkää toiveenne kommentteihin, niin yritän toteuttaa niitä parhaani mukaan. Kaikille hyville juttuideoille on aina tilausta.

Aurinkoisia päiviä ihanat!

xx

Jenni S.

 

Lue myös: Viisi pikaista kysymystä ja vastausta ja Minä juuri nyt

Seuraathan minua ja blogiani myös somessa.

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla