*Yhteistyössä Oppi ja Ilo

Vauvoille ei voi tarjota vielä vesivärejä kokeiltavaksi ja taaperolle olisi kiva tarjota muutakin tekemistä, kuin nukeilla leikkiminen. Loistava vaihtoehto on Oppi ja Ilo tuotteet, jotka on suunniteltu lapsen kehityksen tueksi ihan vastasyntyneestä lähtien.

Olen puhunut siitä, miten suunnattomasti nautin äitiydestä ja taisin todella löytää itseni äidiksi tultuani, mutta on yksi juttu joka oli minulle vierasta maaperää. Nimittäin vauvojen ja taaperoiden kanssa leikkiminen. Isommille lapsille tuntuu helpommalta keksiä leikkejä ja tekemistä. Vaikka olenkin saanut reilussa parissa vuodessa hieman harjoitusta, alussa kaikki oli todella haastavaa. Googlasin erilaisia leikkejä ja loruja vauvan kanssa leikittäväksi, mutta koin kännykän hieman häiritseväksi seuraksi.

"Se oli yksi parhaita vauva-ajan hankintoja ja osaan suurimman osan loruista edelleen ulkoa.

Silloin tutustuin ensimmäistä kertaa Oppi ja Ilo-tuotteisiin ystävän. Erilaiset kortit, pelit ja puuhakirjat tarjoavat tekemistä ihan vastasyntyneestä lähtien, tukien lapsen luonnollista kehitystä.

Hankin Little E:n vauva-aikana Vauvan kanssa-kortit, joissa oli loruja ja leikkejä. Se oli yksi parhaita vauva-ajan hankintoja ja osaan suurimman osan loruista edelleen ulkoa. Osaa niistä leikitään vielä taaperonkin kanssa.

Koska Oppi ja Ilo-tuotteet olivat meille ennestään tuttuja, minun oli helppoa lähteä mukaan tähän yhteistyöhön.

"Little E viihtyy pitkiäkin hetkiä pakan tehtävien parissa.

Nyt pääsimme tutustumaan yhteistyön merkeissä uuteen Riemuhetki-puuhapakkaan, joka tarjoaa tehtäviä 2-3 vuotiaille lapsille. Pakka on ollut suoranainen menestys. Little E viihtyy pitkiäkin hetkiä pakan tehtävien parissa. Korttien kanssa voi treenata juuri sellaisia juttuja, jotka ovat kaksivuotiaan kanssa ajankohtaisia. Juuri nyt meillä esimerkiksi lasketaan ihan kaikkea, mietitään värejä ja mikä mikin on. Näihin Riemuhetki-puuhapakka on ollut ihan loistava. Tämä on ollut hyvä pakata mukaan myös esimerkiksi lääkäriin laboratorio jonoon.

"Korttien kanssa voi treenata juuri sellaisia juttuja, jotka ovat kaksivuotiaan kanssa ajankohtaisia.

Puuhapakassa on myös tehtäviä, jotka eivät kiinnosta juuri nyt, mutta uskon niidenkin muuttuvan ajankohtaisiksi ihan lähitulevaisuudessa. Nämä eivät ole mikään yhden viikon huvitus, vaan taapero hakee kortit kirjahyllystä yhä uudestaan ja uudestaan tutkittavaksi.

A R V O N T A  O N  P Ä Ä T T Y N Y T !

ARVONTA:

Sain myös ilokseni mahdollisuuden arpoa lukijoideni kesken kaksi Riemuhetki-puuhapakkaa. Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Muista jättää sähköpostiosoite sille tarkoitettuun kenttään. Osallistumisaikaa on 18.5.2017 klo 20:00 asti.

Onnea kaikille arvontaan!

xx

Jenni S.

 

Lue myös: Kun taapero muuttoilmoituksen jätti ja Kauniita yksityiskohtia sinne tulevaan lastenhuoneeseen

Seuraathan minua ja blogiani jo somessa.

Facebook  | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (17)

sikkuralla
2/17 | 

Oppi&Ilo puuhapakat ja vastaavat ovat meillä kovassa käytössä. Mukana ollaan kivassa arvonnassa.

Eliiis
3/17 | 

Tää ois kyl ihan huippu! Kohta 3v jäbä mielellään keskittyy välillä tämmösiin puuhapeleihin😊 Eli mukana arvonnassa!

Vierailija
10/17 | 

Ihanat, mukana! Meidän heinäkuussa 2 v täyttävä rakastaa kirjoja ja tehtävät ois kivoja.

JonnaT
13/17 | 

Ihanaa kesätekemistä sadepäiville sisälle tai aurinkoiville pihalle viltille :)

Vierailija
14/17 | 

Nää ois niin meille tehdyt. Arki 2v:n ja vauvan kanssa on välillä melkoista, niin näistä voisi saada kivaa ajanvietettä.

Neve
15/17 | 

Tää olis meidän 2,5-vuotiaalle pojalle ihan loistava! Odotellaan pikkusiskoa syntyväksi kesällä, joten kaikenlainen oma ajanviete pojalle tulee tarpeen. Tekstissä on muuten väärä vuosi (2017), meinasin jo jättää osallistumatta, kun vasta löysin blogisi, mutta sitten tarkistin, että teksti on kirjoitettu kuitenkin tänä vuonna :D Kivan oloinen blogi sulla, menee seurantaan, kun lapsiarjelta ehtii :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla