Vuoden viimeisten juhlien lähestyessä osa miettii taatusti juhla-asun lisäksi, mitä laittaisi kynsiinsä. Minun ehdotukseni on Essien punainen Forever yummy

Minun mielestäni naisella täytyy ehdottomasti olla yksi täydellinen, punainen kynsilakka. Sellainen, joka ei ole sävyltään liian lämmin tai liian kylmä. Ja joka ei ole liian tumma tai liian vaalea. Itse uskon löytäneeni juuri oikean sävyn. Sellainen, joka toimii niin juhlassa, kuin arjessakin.

Essien Forever yummy on minun täydellinen punaiseni. Sävy on puhtaan punainen ja toimii erityisen hyvin kun kynnelle levittää kaksi kerrosta lakkaa.

Mitä tykkäätte tästä Essien sävystä? Minusta se on aika yummy.

Millainen sävy teidän mielestänne kuuluu naisen perusvarustukseen?

xx

Jenni S.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla