*Yhteistyössä Soma Original

Tammikuu on vaihtumassa helmikuuksi ja vuosi on virallisesti lähtenyt käyntiin. Tämä on ollut oikein hyvä vuoden aloitus. Elämä rullaa omalla painollaan, lapset on kasvaneet taas kohisten ja välillä on ollut päiviä, kun voi sanoa, että ulkona on talvi. Esikoinenkin on päässyt tammikuun aikana pulkkamäkeen.

Listasin joskus kuukauden parhaita blogiini, mutta kyseinen sarja jäi pois Viikkokatsauksen myötä. Viikkokatsaus on kuitenkin löytänyt muotonsa ja koen ettei kuukauden suosikkien listaus sulje sitä pois tai päinvastoin. Suosikit voivat olla ihan mitä vain. Tässä kuussa ne ovat olleet päällepantavaa, kukkia ja vauvanvarustus.

Soman tuotteet saatu.

1. Somaa äidille ja tyttärelle

Kyselin syksyllä yhteistyötä ihanan, suomalaisen Soma Originalin kanssa. Nyt me ollaankin Little E:n kanssa kuljettu ihan somina ympäriinsä. Minä rakastan yli kaiken Diamond collectionin turbaanipipoa, sekä huivejani ja Little E:n saama Soman tuubihuivi on todella näppärä. Tuulisella säällä jämäkän huivin on saanut nostettua suojaamaan kasvoja. Esikoisemme kun inhoaa kylmää ja tuulta. Varsinainen kesän lapsi.

2. Tulppaanit

Minulla on sääntö. Tulppaaneja ei saa ostaa ennen, kuin tammikuussa. Mutta sitten saa ostaa tulppaaneita vaikka joka viikko. Siinä tosin käy aika usein niin, että tulee tulppaaniöverit ja alkaa kaipaamaan pian muitakin kukkia maljakkoon.

Ainun ensipupu saatu.

3. Babys Onlyn leikkimatto

Palaan mattoon myöhemmin kunnolla, mutta siitä on tullut tässä kuussa koko perheen lemppari. Molemmat tytöt tykkäävät pötkötellä pehmeällä matolla ja vanhemmat siinä ohessa. Oikeastaan meillä vietetään nyt enemmän aikaa lattialla, kuin koskaan aikaisemmin. Tämä leikkimatto on parempi kuin yksikään ohut, riemunkirjava rätti.

Onko teillä jotain ylivoimaista tammikuun suosikkia? Kuten sanoin, se voi olla mitä vain.

xx

Jenni S.

Kommentit (2)

instagram:epssu / Erika H.
1/2 | 

Pulkka mainittu! Kiitoksia luontoäidille ettei lahjani E:lle ole mennyt turhaan (vaikkakin pullkaa ollaanki nyt käytetty parin vuoden aikana todellakin vain pariin otteeseen..haha)
Minä tykkään että olet päättänyt taas alkaa postaamaan kuukauden suosikit juttua, sillä pidin siitä kovasti ennenkin. Ja viikkokatsaus on myös ihana, joten peukutan kybällä päätöstäsi!

Käyttäjä148121
Liittynyt29.12.2017

Hei, kiitos palautteesta. ❤ Ihanaa, että näitä on vähän kaivattukin.
Ja näinä lumisina päivinä olen itseasiassa vetänyt Little E:tä hoitoon pulkalla. Vaikka se onkin jo ihan aavistuksen pieni. Mutta onneksi ensi talvena voi vetää tuota kakkosta siinä. 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla