*Yhteistyössä Soma Original

Viime kesänä tutustuin ihanaan pieneen yritykseen nimeltä Soma Original, jonka valikoimista löytyy tuotteita äideille ja lapsille. Ihastuin ensisilmäyksellä kauniisiin, laadukkaisiin, kotimaassa valmistettuihin tuotteisiin. Kesällä ostin itselleni ihanan pellavahuivin. Vaaleasta huivista tuli hetkessä vakioasusteeni.

Tästä syystä yhteistyö Soman kanssa tuntui mitä luonnollisimmalta.

Soma sai alkunsa, kun kaksi äitiä ei löytänyt markkinoilta oikeanlaisia nahkarukkasia. Niinpä he tekivät sellaiset itse ja perustivat niiden ympärille yrityksen. Ihailtavaa asennetta minusta. Tuotevalikoimaan kuuluu nyt paljon muutakin, kuin rukkaset. Kaikki yhtä laadukkaita ja loppuun asti suunniteltuja.

Yrityksen toimintaa ohjaa vastuullisuus. Tuotteissa ei käytetä tarhattujen eläinten nahkoja ja valmistuksessa nahat pyritään käyttämään mahdollisimman tehokkaasti. Sen lisäksi tuotteiden leikkaus ja ompelu tapahtuu lähituotantona Suomessa. Eikö ole hienoa? Itse ainakin tuen mielelläni tällaista suomalaista yritystä.

Minä ja Little E saimme Somalta yhteistyön merkeissä muutamia ihania tuotteita. Kuten Diamond collectionin mustan turbaanipipon ja Soft collectionin huivin, jotka näkyvät kuvissa. Molemmat ovat aivan ihania, eivätkä ne hiosta päällä. Esimerkiksi pipoa olen pitänyt monet kerrat osana asua, ihan sisälläkin. Silti se on riittävän paksu, jotta pää ei palellu pakkasella.

Voin luvata, että tuotteet tulevat tämän talven ja kevään mittaan näkymään asukuvissa. Ja kunhan saan taaperon yhteistyöhön kanssani, esittelen myös Little E:n soman tyylin.

Pian ilmestyy muuten Soman tämän kevään uusi mallisto. Henkilökohtaisesti en malta millään odottaa!

Onko Soma Original teille entuudestaan tuttu?

xx

Jenni S.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Mielestäni hieman omituista että lyttäät esim. Gugguun joka on myös eettinen ja vastuullinen kotimainen yritys ja kerrot että kasvatat "hm kertakäyttövaate-sukupolvea" ja ostat itse vaatteet ketjuliikkeistä joissa vastuullisuutta ei ole (ymmärrän toki jos kaikki ko. yrityksen vaatteet ei miellytä mutta valikoimassa aika paljon muutakin kun tupsupipoja ). Mutta kun taas saat ilmaiseksi muutaman tavaran niin jo on hienoa kun on vastuullinen kotimainen yritys :-)

Käyttäjä148121
Liittynyt29.12.2017
2/2 | 

Hei. Kiitos kommentista. Perustelen mielelläni näkemykseni tässä asiassa.
Ensinnäkin tarkoitukseni ei missään nimessä ole lytätä ketään. Olen ehkä ilmaissut itseni väärin. En ymmärrä tätä merkkivaatebuumia, joka suomessakin vallitsee. Sitä, että ihmiset käyttävät mahdollisesti ne hyvin vähäiset rahat vaatteisiin statuksen vuoksi.
Ja kyllä Gugguu on kotimainen yritys, mutta sen tuotteet valmistetaan Virossa, jonka vuoksi en täysin ymmärrä niiden todella korkeaa hintaa. Soman tuotteet valmistetaan Suomessa, kuten postauksessa kerroinkin. Tämä valmistusmaa painaa omassa vaakakupissani paljon. Rohkaisen mieluummin ihmisiä tukemaan myös suomalaista valmistajaa.
Ja olen aiemminkin suositellut Somaa, ihan ilman yhteistyötä. :) En koe myyneeni sieluani piposta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla