Olen jo jonkin aikaa kaivannut meidän olohuoneeseen kunnon sohvapöytää. Pidän edelleen valtavasti Annon pyöreästä tarjotinpöydästä, joka on ajanut meillä kyseistä virkaa noin puolitoista vuotta. Käytössä olen kuitenkin todennut ettei se täysin täytä sohvapöydän kriteereitä. Eli, kuten armas mieheni asian totesi, sille ei saa nostettua jalkoja.

Vaikka sohvapöytä ei ehkä ole se absoluuttisen oikea paikka niille jaloille, tässä toteamuksessa on pointti. Tarjotinpöytä ajaa asiansa erinomaisesti asiansa siirrettävänä sivupöytänä, mutta sohvapöydäksi se on liian köykäinen.

Minulla on pitkään ollut mielessä tietty tyyli, johon on pitänyt löytää oikeanlainen ja budjettiin sopiva ratkaisu. Pöydän pitäisi olla riittävän siro, mutta samaan aikaan tukeva. Bebe kun osaa kääntyä jo vatsalleen, niin kokemuksesta tiedän ettei siinä menen kovin montaa kuukautta, kun hän alkaa nousta tukea vasten ja siitä sitten kiipeämään. Pöydän sopisi olla myös samanlaista pehmeän mustaa sävyä, kuten ruokapöytämme. Kolmanneksi, se ei saa olla liian matala.

Nyt tuntuu, että olen oikeanlaisen löytänyt ja siitä lisää, kunhan pöytä meille tiensä löytää.

Meillä taapero alkaa osoittaa selkeitä paranemisen merkkejä, mutta nyt vauva on alkanut kröhistä. Sormet ristiin, että tämä flunssakierre on pian lusittu!

xx

Jenni S.

Minut ja blogini löydät myös sosiaallisestamediasta!

Facebook | Instagram | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla