Vitsit miten upeat ilmat meillä on. Nyt, kun taaperon allergia on viimein alkanut helpottamaan, mekin olemme päässeet nauttimaan tuosta auringosta. Kiitos muuten kaikille, jotka olette kyselleet Little E:n vointia. Kaikki allergiaoireet ovat nyt hävinneet.

Kevät on nyt tosiaan tullut ja hellerajatkin ovat menneet rikki, mutta minulla on tässä asukuvat vähän viileämmältä päivältä. Silloin nahkatakki ja neule oli oikein passeli yhdistelmä. Rento asuyhdistelmä oli täydellinen lattemammojen lounaalle ja olen pukeutunut näin myös puistoon.

Vaaleat ja valkeat neuleet ovat olleet tänä keväänä aivan minun juttuni. Toki aion viedä ne mukanani myös syksyyn. Tuskin olen nimittäin ainoa, joka toivoo näiden helteiden jatkuvan läpi kesän ja että neuleet voi pitää pari kuukautta ihan vain vaatekaapissa. Kyseinen pusero on kyllä riittävän ilmava, jotta se menee lämpimänä päivänä takista. Housut ovat Cubuksen jegginssejä, joita ei voi yksinkertaisesti hehkuttaa liikaa. Ne ovat mukavia ja näyttävät aivan farkuilta, eivätkä kulu miksikään virttyneiksi kalsareiksi. Rakastan niitä.

Aurinkolasit LINDEX

Huivi KAPP AHL

Takki LINDEX

Neule H&M

Housut CUBUS

Kengät ADIDAS

Laukku VERO MODA

xx

Jenni S.

 

Lue myös: Paljaat olkapäät ja rikkinäiset polvet ja Meidän pääsiäinen

Seuraathan minua ja blogiani jo somessa.

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla