Jatkan taas Zadaa löytöjeni esittelyä. Tällä kertaa vuorossa on ihanat, persoonalliset ballerinani.

Etsin sovelluksella uusia ballerinoja tositarkoituksella. Ensinnäkin, minusta on tullut aivan ballerinatyttö, en kesäisin muita kenkiä käyttäisikään. Toiseksi, viime kesäiset ovat venähtäneet ihan muodottomiksi raskauden turvottamissa jaloissa ja kummankin pohjassa on reikä. Jep, olin onnistunut kävelemään ne puhki.

Rakastuin näihin kenkiin ensi silmäyksellä. Tykkään tuosta solki yksityiskohdasta ja siitä etteivät nämä ole ihan sellaiset perusbaltsut. Nämä ovat jalassa tosi napakat ja mukavat.

Jos Zadaa ei ole sinulle ennestään tuttu, niin kyseessä on puhelimeen ladattava kirpparisovellus, joka on kuin nettikauppa. Niin ostaminen, kuin myyminenkin on helppoa ja turvallista. Suosittelen lämpimästi tutustumaan, jos tämä ei ole entuudestaan tuttua.

Lisää second-hand löytöni löydät täältä.

xx

Jenni S.

 

Seuraathan meitä jo somessa.

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla