Muistaako joku, kuinka uhosin ennen Baby B:n syntymää pistäväni Essien kynsilakat tulikokeeseen? Kerroin, että pidän lakatuista ja viimeistellyistä kynsistä, mutta ainakaan halvemmat lakat eivät kestä tätä perhe-elämän kulutusta. Kun pesee ja rasvaa käsiä monta kertaa päivässä, kynnet ovat todella nopeasti epäsiistin näköiset. Toivoin löytäväni ratkaisun ongelmaan kehutulta Essieltä.

Testaaminen jatkuu edelleen, sillä eteeni ilmestyi nopeasti eräs ongelma. Minulla on luonnostaan hauraat, liuskoittuvat ja lohkeilevat kynnet. Kasvaessaan ne eivät kestä mitään. Ennen, kuin voin sanoa rehellisen mielipiteeni Essien kynsilakoista, minun piti keksiä joku ratkaisu tähän ongelmaan.

Onnekseni Essieltä löytyy Millionails niminen hoitolakka, jonka tarkoitus on nimenomaan vahvistaa hauraita ja liuskoittuvia kynsiä. Tuote lupaa selvästi vahvemmat kynnet yhdellä lakkauksella.


Tämä tuote on aivan loistava. Rakastuin tähän yhdellä kokeilukerralla ja nykyään kynsissäni on aina vähintäänkin tätä. Kynnet ovat selvästi vahvemmat ja kestävät paremmin myös tämän pikkulapsi arjen. Suosittelen tätä lämpimästi jokaiselle samasta ongelmasta kärsivälle.

Kerron myöhemmin mitä olen tykännyt muuten Essien lakoista ja miten ne eroavat halvemmista. Huomenna kerron teille, lähestyvän uuden vuoden kunniaksi, millainen on täydellinen punainen lakka.

Onko teillä kokemusta Essien tuotteista?

xx
Jenni S.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla