En olekaan pitkään aikaan esitellyt meidän taaperon tyyliä. Viimeisin taitaa oikeasti olla viime talvelta. Minulla on luonnoksissa parikin lastenvaatteisiin liittyvää postausta, mutta esimerkiksi vauvan kesäkaapin esittelyä varten joudun tekemään vielä pari hankintaa.

Meidän puolestamme nämä viileät ilmat eivät olisi voineet tulla sopivampaan aikaan, sillä Little E sai itselleen jonkinlaisen kesäkuumeen. Mieluumminhan sitä on sisätiloissa silloin, kun ulkona on kylmää ja tuulista. Tässä kuitenkin yksi ihana hellepäivän asu.

Meidän esikoinenhan on siis todellinen neiti. Hän rakastaa hameita ja mekkoja. Hoitoonkin mennään mahdollisuuksien mukaan hameessa. Kesäksi olen yrittänyt etsiä kivoja kesämekkoja ja hameita, joita hän voi käyttää. Nyt vain toivon, että ainakin meidän lomakuukausi on hyvä ja lämmin.

Tilasin jossain vaiheessa Zarasta useamman kauniin t-paidan, jotka pääsevät lämpimillä ilmoilla etuuksiinsa, kun päälle ei tarvitse pukea collaria. Tämä vaaleansininen on suosikkini ja se löytyy meiltä myös valkoisena. Mietin vain, pitäisikö tilata se myös vaaleanpunaisena. Tämä vain toimii niin hyvin ja on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kaunis.

Suloinen olkihattu on vain kaupunkikäyttöön. En ihan luota siihen, että se pysyisi ehjänä hoidossa tai leikkipuistossa. Kaksi ja puolivuotias kun ei oikein osaa varoa vaatteitaan. Arkikäyttöön meillä on lippis, joka on toiminut paremmin kuin hyvin.

Little E outfit

Hattu H&M KIDS

Paita ZARA KIDS

Hame H&M KIDS

Kengät H&M KIDS

 

VINKKI: Taaperolle suosikki nettikauppojani ovat muuten tällä hetkellä H&M, Zara ja Next. Kaksi jälkimmäistä toimittavat tuotteet ihan super nopeasti kotiovelle ja toimituksen saa sovittua illaksi.

xx

Jenni S.

 

Lue myös: Näin pukeutuu Little E: Farkkua ja rimpsua ja Vinkit vauvanvaate ostoksille

Haluatko nähdä enemmän taaperon pukeutumista? Kommentoi ja seuraa somessa!

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Käytetäänkö teillä aurinkorasvaa vai pidätkö lapset varjossa?

Itse en ole osannut t-paitoja 1,5-vuotiaalle ostaa kun uv-säteily mietityttää, mutta niitä on isovanhemmilta saatu enkä oikein osaa käyttää. Joku collegehan siihen on heitettävä päälle auringolta suojaamaan sitten.

Käyttäjä148121
Liittynyt29.12.2017

Hei. Kiitos kommentista. ❤
Meillä tehdään vähän sekä, että. Meillä käytetään aurinko suojatuotteita, mutta yritetään pitää käyttöä aika minimissään. Hoitoon laitan esikoisen pitkissä housuissa ja hupparissa. Mutta vapaa-ajalla mennään tilanteen mukaan. Aina on kuitenkinjollain tavalla suojattu auringolta, joko vaatteella tai rasvalla. Juuri nyt meillä käytetään Acon lapsille suunniteltuja aurinkotuotteita. Ja ostoslistalla on uv-puvut molemmille lapsille.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla