Little E:n vaatekaapin päävärejä ovat nykyään harmaa, musta, vaaleanpunainen ja valkoinen. Joukossa vilahtelee myös farkku ja tummansininen. Taaperon hoitoaamun vaatekriisit ovat vähentyneet lähes olemattomiin, kun löysin oman lastenvaatetyylini.

Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Ja toistaiseksi tyttäreni on oikein tyytyväinen siihen, mitä hänelle valitsen. Kerran kuussa saattaa olla päivä, jolloin hän haluaa valita ylleen mieleisen hameen. Muuten minä olen johdossa.

Kahvilatreffeille Little E:n päälle valikoitui neule ja farkut. Harmaa neule, rimpsukauluksella ja paidanhelmalla. Ihana, klassinen pusero, joka sopii kahvilatreffeille. Päivähoitoon ja kotiin valikoituu yleensä collegea. Farkutkin on pääsääntöisesti retkivaatetta.

Rehellisesti sanottuna haluaisin tehdä enemmän näitä taaperon tyylipostauksia. Tyttärieni vaatettaminen on minulle ilo. Mutta esikoisemme on siinä iässä, että hän ei pysy sekuntiakaan paikoillaan. Mikä tekee kuvaamisesta aavistuksen hankalaa.

Pusero H&M

Farkut H&M

Koru By Pinja Saatu

Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Mites teillä? Vaikuttavatko lapset omaan pukeutumiseensa vai eivät?

Entä haluaisitteko nähdä enemmän meidän lasten tyyliä?

xx

Jenni S.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla