Täällä podetaan sitkeää flunssaa. Nenä vuotaa, koko ajan on kylmä, lämpö nousee, mutta ei selvästi tarpeeksi, jotta tämä helpottaisi. Lääkkeiden voimalla mennään eteenpäin, että jaksan lasten matkassa. Onneksi esikoinen on ollut nyt muutaman päivän hoidossa, niin olen saanut vähän levättyä.

Ystävänpäiväkin tuli ja meni. Mieheni teki meille aikuisille ruokaa, eli haki pitsat. Ei meistä kummastakaan ollut juuri nyt mihinkään romanttisiin suorituksiin, mikä on ihan hyvä. Aina ei tarvitse jaksaa. Kyllä me silti rakastamme toisiamme.

Tämä asu on odottanut koneella hetken aikaa julkaisemista, kun piti hoitaa muutama deadline pois jaloista. Tämä on varsinainen luottoasu. Luottovärini on ehdottomasti musta. Kun kaikki muu ahdistaa, musta pelastaa. Nahkatakki, Soman diamond huivi, uudet rikkinäiset jegginssit. Oliko vähän outoa ostaa valmiiksi rikkinäiset housut, kun ollaan kaikki mun lapsuusvuodet taisteltu äidin kanssa mun housujen rikkinäisten polvien kanssa. Kaaduin aina polvilleni ja puhkoin näin housuni alta aikayksikön.

Pipo Soma Original (saatu)

Huivi Soma Original

Laukku Zara Second hand (Zadaa)

Nahkatakki Lindex

Sifonkipaita Second hand (Zadaa)

Imetystoppi Bebes

Jeggissit Cubus

Kengät Second hand (Zadaa)

Toivottavasti siellä ollaan selvitty ilman flunssaa. Jos ei, niin tsemppiä. Kyllä tämä tästä taas iloksi muuttuu.

xx

Jenni S.

P.S. Anteeksi muuten, että viikon aikana tuli muutama yhteistyöpostaus tiiviillä tahdilla. Minä etsin vielä sitä balanssia yhteistyökuvioiden ja normaalin postaamisen kanssa.

Kuvat: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla