Loppiaisena meidän perhe vietti ristiäisiä ja Baby B sai viimein nimensä. Kotona häntä on toki kutsuttu omalla nimellään ihan syntymästä lähtien, mutta nyt nimi on myös kirkon kirjoissa. Te lukijat tulette tuntemaan hänet edelleen Baby B:nä tai bebenä, kuten tähänkin asti.

Taisinkin sanoa, että meille oli itsestään selvää pitää ristiäiset. Olemme sen verran uskonnollisia ja ehkä vanhanaikaisiakin ettei pelkkä nimijuhla olisi riittänyt. Lisäksi minä olisin ainakin saanut huutia omalta perheeltäni, jos vauvaa ei olisi kastettu. Onneksi tästä ei ole tarvinnut edes keskustella.

Ristiäiset pidettiin kappelissa lähellä kotiamme. Tilaisuus oli kaunis ja seesteinen. Perheemme ja läheisimmät ystävämme olivat paikalla ja bebe sai itselleen aivan mahtavat kummit. Onneksi juuri nämä ihmiset suostuivat tähän kunniatehtävään.

Baby B:llä on kolmen virallisen kummin lisäksi, myös yksi epävirallinen kummi. Meille on nimittäin tärkeää, että kummallakin tytöllä on kummeina sellaisia hyviä tyyppejä. Aikuisia joihin voi turvautua silloin, kun vanhemmat tympivät tai eivät ole sopivia vastaamaan mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Toivomme, että he olisivat tytöille sellainen aikuisten tukiverkko. Uskon, että nämä ihmiset ovat sitä.

Mekko NANSO Second Hand

Koru BY PINJA Saatu

Laukku ZARA Second Hand

Kengät K-KENKÄ

Minä hoidin tarjoilut tällä kertaa täysin itsekseni. Googlasin jälleen lukuisia kunnianhimoisia ideoita kahvipöytään, mutta kuten tavallista omat taidot tulivat vastaan. Minulla on teoria sille, miksi minun leipoessani tapahtuu pieniä katastrofeja. Olen luova kokki, mikä toimii hyvin ruokaa laittaessa. Mutta leipoessa pitäisi olla tarkka ja täsmällinen mikä ei puolestaan sovi minulle. Siksi päädyn vaahdottamaan voita ja sokeria, kun pitäisi vaahdottaa munia ja sokeria. Ja siksi seeprakakusta puuttuu raidat. Jatkan kuitenkin yrittämistä.

Kakusta tuli kuitenkin todella kaunis.

Olen tosi huojentunut, että ristiäiset ovat nyt takana päin. Nyt me nautitaan vain tästä vauva-ajasta.

Pidettiinkö teillä ristiäiset vai nimiäiset?

xx

Jenni S.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla