Helsingissä on ollut noin viikon ajan pientä pakkasta. Minä en varsinaisesti nauti pakkasista. Varsinkaan, kun ulkona ei ole edes lunta, jota fiilistellä. Tunnustan nyt etten kyllä muutenkaan ole erityinen talvi-ihminen. Joulu on lempiaikaani vuodesta ja silloin voisi olla lunta sillä tavalla sopivasti. Mutta sen jälkeen voisi minun puolestani tulla jo kevät ja vähän lämpimämpää.

Sen lisäksi etten muutenkaan nauti kylmästä ja pakkasesta, olen viime vuodet kärvistellyt huonoissa takeissa. Keinonahkatakki pitää kyllä tuulta muttei ole kovin lämmin. Kaikkein kylmimmillä ilmoilla olen lainannut mieheni takkeja.

Tänä talvena halusin kuitenkin itselleni ihan kunnon takin. Ilokseni apu löytyi jälleen Zadaasta. Löysin nimittäin iskemättömän, ajattoman, mustan parkatakin harvinaisen halvalla. Kiitos jälleen Zadaa!

Takki H&M Second hand

Laukku ZARA Second hand

Pipo SEPPÄLÄ

Huivi SEPPÄLÄ

Farkut BEBES

Kengät RIEKER

Tämä ei ole toppatakki, joten joudun ehkä etsimään paukkupakkasia varten kunnon toppatakin. Tämä parka sopii kuitenkin loistavasti näihin Suomen pääsääntöisiin talvikeleihin.

Mitä tykkäätte uudesta takista? Entä talvesta?

xx

Jenni S.

Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Kommentit (2)

ig/epssu
1/2 | 

Todella hyvännäköinen takki! Minun onkin pitänyt tähän uuteen (vanhaan uuteen) puhelimeen ladatakkin Zadaa sovellus, teenkin sen samantien kun kerta sinäkin teet löytöjä jatkuvasti sieltä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla