Pääsiäisenä joku muu huolehti siitä, että pöydässä oli ruokaa ja esikoinen sai tarvitsemansa. Minä keskityin vain vauvaan ja lepäämiseen. Nyt oloni on, kuin uudesti syntynyt.

Pääsiäinen on takana päin ja paluu arkeen on koittanut. Näin jälkeenpäin täytyy sanoa, että pyhien hengähdystauko arjesta tuli todella tarpeeseen. Beben yöhulinat olivat vetäneet minut todella loppuun. Eikä meistä tässä tilanteessa kukaan osannut käsitellä minun väsymystäni. Minä, kun olen meidän perheessä tällä hetkellä se, jolla on vetovastuu perhearjesta, koska pystyn käsittelemään sen parhaiten. Olenkin maininnut ohimennen, että mieheni on vakavasti väsynyt, minkä vuoksi pyrin ottamaan hänen harteiltaan pois mahdollisimman paljon.

Näin ollen, reissu mummilaan ei olisi voinut tulla parempaan saumaan. Little E touhusi mummin, papan ja enonsa kanssa, jolloin minun tarvitsi keskittyä vain vauvaan ja päiväuniin. Kun minä lepäsin, joku muu huolehti, että pöydässä on ruokaa, esikoinen ulkoilee ja nukkuu päiväunensa. Kiitos äiti. Kolmessa päivässä väsymys alkoi tasaantumaan ja nyt minulla on ihan uudesti syntynyt olo.

Meidän pääsiäiseen kuului siis rentoutumista, kiireetöntä yhdessäoloa ja mielettömän hyvää ruokaa. Pääsiäissunnuntain lammaspihvit veivät kielen mennessään, samoin äkkimakea suklaakakku, jota saatiin kahvipöydässä. Toivon, että osaisin tehdä edes puoleksi niin hyvää ruokaa, kuin meidän äiti. Hänen ruokapöydässään iskee aina ahneus.

Nyt kun yöhulinaongelmaan on löytynyt ratkaisu ja yöunet on turvattu myös kotioloissa, on paljon helpompaa tarttua kiinni arkeen. Little E palaa hoitoon vasta viikon lopulla ja tänään tehdään niitä perus maanantai hommia, pestään pyykkiä ja siivotaan.

Huivi ZARA

Korvakorut H&M

Kaulakoru BY PINJA (saatu)

Neuletakki KAPP AHL

Paita LINDEX

Housut CUBUS

Laukku SECOND HAND (zadaa)

Ihanaa arkea! Miten teidän pääsiäisenne sujui?

xx

Jenni S.

Kuvat: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

 

Seuraa blogiani ja minua myös somessa.

Tällä hetkellä instassa on menossa lippuarvonta Lapsimessuille. Käykää osallistumassa!

Facebook | Instagram | Pinterest

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla