Jo useamman vuoden ajan, olen ihastellut suosikki sisustusblogeissani kauniita silkkikukkia. Muutaman mainitakseni, niin ainakin Char and the City:ssä, Homevialauralla ja Inspired by love:ssa voi nähdä tekokukkia.

Minulla oli joitain vuosia sitten lyhyt tekokukka vaihe, jolloin hamstrasin kotiin sellaisia hieman homsuisen näköisiä, halpoja tekokukkia. Jossain vaiheessa vannoin, että en tule enää koskaan ostamaan meille yhden yhtä silkkikukkaa. Onneksi tekokukat ovat muuttuneet valtavasti noista ajoista.

Kun kävin viimeksi Ikeassa, silmiini osui tämä kaunis, aidon näköinen teko-orkidea. Pyörittelin sitä pitkään käsissäni ja mietin, kuinka helposti siitä huomaisi, että se ei ole aito kukka. Vaikka mieheni jaksaakin vitsailla siitä, että ostan meille noin kolmen kuukauden välein uuden orkidean tapettavaksi, olen ollut aistivinani pientä tuskastumista hänen äänessään viime aikoina. Orkideat eivät vain meillä kukoista.

Todettuani tämän tekokukan menevän täysillä aidoista ja kun sitä ei ollut muutaman euron hinnalla pilattu, ajattelin sen olevan edullisempi vaihtoehto, kuin ne neljä kuolevaa kasvia. Ja olen edelleen tyytyväinen. Tämä yksilö vain jatkaa kukkimistaan, eikä ole moksiskaan, vaikka valikoivalla kuulolla varustettu taapero tarttuisikin siitä kiinni.

Nyt minun täytyy ehdottomasti ottaa vierailukohteeksi myös Maison Helsinki, jos vaikka saisin säästettyä vielä leikkokukissa. Se tuskin haittaisi miestäni.

xx

Jenni S.

 

Lue myös: Arjen ylellisyyksiä ja Kevät tuli kotiin ja mieleen

Seuraathan minua ja blogiani jo somessa.

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla