*Kaupallisessa yhteistyössä Jollyroom

Olen jo pidemmän aikaa pinnaillut Pinterestissä ihania lastenhuonekuvia, joissa on pystytettynä tiipii. Kankainen teltta onkin ollut yksi sisustushaaveistani tulevaan lastenhuoneeseen. Tiipiissä lasten olisi varmasti ihana leikkiä ja lueskella. Ehkä äitikin voisi livahtaa sinne välillä piiloon.

By Pinjan lastenkoru saatu.

Kiitos Jollyroomin ja heidän kautta tulleen projektin, meille tuli tiipii olohuoneeseen. Koska teltta ei ollut mikään ihan pieni ja se tulisi selkeästi näkyvälle paikalle, minulle oli ehdottoman tärkeää, että se olisi rauhallisen värinen.

Kaksiossa tila tuntuu välillä loppuvan aikuisten ja lasten kanssa. Välillä tuntuu, että tarvitsisin lumikolan päästäkseni kulkemaan lattiaa peittävien lelujen lomasta. Haaveissa siintää se lastenhuone, jonne lelut olisi mahdollista saada omille paikoilleen ja järjestykseen. Kunnon lelulaatikko auttaa onneksi pitämään lelut suurimman osan aikaa järjestyksessä. Paitsi silloin, kun taapero tyhjentää laatikon mennäkseen itse sinne.

Kun Minituden tiipii tuli meille ja Little E sen ensimmäistä kertaa näki, niin hän teki muuttoilmoituksen saman tien. Mummin kanssa naurettiin, että meidän esikoista ei enää muualla nähdäkään. Ja kyllä, teltassa hengaillaan ihan päivittäin. Kaikki lego-leikit ovat siirtyneet pääsääntöisesti telttaan, jonne kannetaan myös tyynyjä ja torkkupeittoja.

Järjestyksen ylläpitämiseen auttoi Alice and Foxin-säilytyspenkki. Voin kertoa, että iso, kannellinen lelulaatikko tekee oikeasti ihmeitä. Olohuoneen yleisilme on levollisempi, kun lelut saa kannen alle piiloon. Kun muutamme isompaan niin teltta, kuin lelulaatikkokin siirtyvät lastenhuoneeseen.

Näissä kuvissa vilahtavat myös Alice and Foxin päiväpeitto ja pahviset matkalaukut, joista lisää viikon loppupuolella omassa postauksessaan.

xx

Jenni S.

 

*Postauksessa mainitut tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Kommentit (4)

Erika H / ig:epssu
2/4 | 

Oi että on kaunis tiipii ja ihanaa että E on tehnyt muuttoilmoituksensa ja majoittunut sinne itse!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla