Ai, että tätä hellettä. Minun on pakko myöntää, että se alkaa käymään yhä kovemmin voimille. Rakastan lämpöä, joten on ironista, että olen ihan romuna näinä kuumina päivinä. Voisin ehkä sietää tätä paremmin, jos voisin vain olla ja maata rannalla, käydä pulahtamassa säännöllisesti viileään veteen. Mutta esimerkiksi eilen se ei ole ollut mahdollista.

Olimme sunnuntaina yhden pikkuveljeni rippijuhlissa. Tämä kyseinen veli on koko veljeskatraani keskimmäinen. Muistutuksena, minulla on siis se seitsemän pikkuveljeä ja sekava uusperhe tausta. Saatoin taas vähän herkistyä, kun jälleen yksi veljistäni on käynyt läpi tämän nimenomaisen aikuistumisrituaalin. Muistelimme mieheni kanssa, kuinka pieniä nämä pikkupojat olivat silloin, kun tapasimme. Nyt he ovat melko hurmaavia teinipoikia ja tämä ripille päässyt haaveilee jo moposta, kuten tuohon ikään kuuluu. Uskomatonta.

Oli kivaa nähdä sukulaisia ja vanhoja tuttuja. Iso osa sukulaisista olivat niitä, jotka ovat tulleet meidän perheeseen bonusisäni kautta. He ovat kuitenkin hitsautuneet joukkoon niin tiiviisti, että en juurikaan ajattele sitä etteivät he ole verisukua. Mutta koska isompia sukujuhlia on ollut viime aikoina harvakseltaan, he näkivät tytöt ensimmäistä kertaa. Little E nautti saamastaan huomiosta, mutta bebe vierasti aluksi vahvasti uusia tuttavuuksia. Lopulta hän viihtyi kuitenkin erinomaisesti isoäitini seurassa.

Valitsin juhliin päälleni jotain kevyttä ja ilmavaa, koska hellettä oli yli kolmekymmentä astetta. Mekot eivät tunnu ihan vielä omilta, joten housut olivat varmempi vaihtoehto. Toisaalta, mekkoa en olisi hankkinut kukkakuosissa, mutta housuihin se tuntui sopivan. Nämä kevyet kangaspöksyt ovat rennot ja boheemit. Tykkään näistä tosi paljon.

Niiden kaveriksi valitsin pitsitopin, tietysti, ja kiilakorkoiset kenkäni. Minusta korkeat kiilakorot tuovat hieman ryhtiä löysiin housuihin.

Hiuspanta | GLITTER

Korvakorut | LINDEX

Rannekorut | LINDEX ja THOMAS SABO

Toppi | H&M

Housut | LINDEX

Kengät | K-KENKÄ

Laukku | GINA TRICOT

Tykkään tästä asusta kovasti. Se on tyylillisesti hieman boheemimpi, kuin yleensä, mutta se ei haittaa yhtään, kun on kesä. Kesällä on hyvä pukeutua rennommin ja vähän leikitellä.

xx

Jenni S. 

 

Kommentit (4)

Vierailija
2/4 | 

Minusta asusi on ihastuttava!😍 Housut sopivat sinulle hyvin ja ovat kauniit, pitsitoppi tuo taas asuun juhlallisuutta. Samoin kuin kengät ja laukku! Pukisin itsekin mielelläni vastaavan asun😊

Käyttäjä148121
Liittynyt29.12.2017

Voi kiitos, miten ihana kommentti. <3 Minäkin tykkään asusta tosi paljon ja nuo housut ovat olleet ihan parhaat näillä helteillä. Ihanaa kesän jatkoa sinulle. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla