Minulla oli suunnitteilla teille aivan toisenlainen postausta, mutta koska totesin siihen tarkoitetut valokuvat roskiskamaksi, ajattelin heittää tähän väliin yhdet asukuvat. Tässä asussa yhdistyy itse asiassa kolme tämän hetkistä suosikkiani.

Tänä kesänä omassa pukeutumisessani on korostunut ehdottomasti rentous ja mukavuus, sekä pitsitopit. Kerroin Kymmenen kysymystä tyylistäni-postauksesta, että ne ovat uusin villitykseni. Ne tuntuvat hyvältä ihoa vasten ja ovat äärimmäisen naisellisia. Joten varautukaa siihen, että tulossa on useampia kuvia pitsitoppien kanssa.

Toinen suosikkini, jo puolisen vuotta, on ollut tuo musta kietaistava kimono, joka on yksi second-hand löydöistäni. Se on todella mukava päällä ja näyttää kivalta toppieni kanssa. Lisäksi se taipuu moneen kietaisu ominaisuutensa ansiosta. Se oli minulla päällä, kun olin aivan viimeisimmillä raskaana. Nyt olen jättänyt sen auki ja kietonut narut rusetille, jotta ne eivät laahaisi maata.

Täydellisen boheemi tyyli.

Mitä muuten pidätte silmälaseistani? Itse pidän niistä suunnattomasti ja voisin kulkea niissä jatkuvasti. Ainut miinus on se, että ne ovat myös beben suosikki. Eli juuri nyt ne ovat melkein jatkuvasti pienissä sormenjäljissä.

Silmälasit H&M

Rusettikorvakorut LINDEX

Rannekoru LINDEX

Kimono SECOND HAND (Zadaa)

Toppi H&M

Jegginssit CUBUS

Ballerinat ELLOS

Laukku MANGO - SECOND HAND (Zadaa)

xx

Jenni S.

Kuvat: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

 

Lue myös: Boheemi hartiahuivi ja maailman parhaat korkkarit ja Tikattu pikkulaukku

Mitkä ovat teidän pukeutumissuosikkinne juuri nyt? Kommentoi ja seuraa somessa!

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla