Monessa blogissa on ilmestynyt jo tämä kolme hyvää haaste. Myös minä halusin tarttua tähän ja tässä lopputulos.

Kolme hyvää asiaa päivissäni

Aamut esikoisen kanssa. Aamut ovat minun ja esikoisen yhteistä aikaa. Kun vauva nukkuu tyytyväisenä parisängyssä, me tehdään aamutouhuja, katsotaan piirrettyjä ja jutellaan. Aivan parasta. Meidän esikoinen on nimittäin huippu tyyppi ja ihanaa, että meillä on päivässä hetki ihan kahdestaan.

Oma hetki päivässä. Onnistun saamaan melkein joka päivä lyhyen hetken itselleni, jolloin voin tehdä omia juttuja. Nämä hetket antavat hyvin voimia jaksaa lasten kanssa.

Illat miehen kanssa. Yritetään iltaisin katsella telkkaria yhdessä ja jutella vähän samalla. Aina se ei onnistu, mutta pyritään siihen mahdollisimman usein. Tällä hetkellä vauva on yleensä menossa mukana, kun häntä on mahdotonta saada nukkumaan ennen yhtätoista. Kunhan vauva kasvaa ja päivärytmi alkaa löytyä, voidaan yrittää ottaa yhteisistä illoista vähän enemmän irti.

By Pinja koru saatu.

Kolme hyvää asiaa minussa

Empaattisuus. Koen olevani todella empaattinen ihminen. Mieheni sanoo herkäksi ja itkupilliksi, koska en tämän vuoksi pysty katsomaan kaikkia elokuvia tai sarjoja. Osaan asettua toisen ihmisen asemaan ja yritän hyödyntää tätä piirrettä elämässäni.

Visuaalisuus ja luovuus. Olen aina ollut visuaalinen ja luova ihminen. Lapsena piirsin ja kirjoitin paljon. Monta vuotta ajattelin, että minusta tulisi sarjakuvapiirtäjä, mutta yllättäen huomasin voivani toteuttaa itseäni ihan yhtä hyvin valokuvaamalla ja kirjoittamalla. Samoin meidän kodissa näkyy koko ajan enemmän se minun visuaalisuuteni, kun sisustan kotiamme aste asteelta enemmän meille sopivaksi. Kehitän koko ajan tätä visuaalisuutta ja taiteellista silmääni eteenpäin.

Korvat. Halusin tähän listaan yhden ulkonäköjutun ja paljastan nyt, että pidän kovasti korvistani. Ne ovat kauniit ja aavistuksen suipot.

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Masennus. Siitä huolimatta, että kymmenen vuotta elämästäni on ollut enemmän tai vähemmän syvältä, vaikeat vuodet kasvattivat minua. Olen koonnut itselleni vaikean kauden jälkeen vakaan itsetunnon, joka ei hetkahda ihan pienistä. Lisäksi olen oppinut käsittelemään tunteitani tehokkaasti. Pitkä masennusjakso on tuonut jälkeenpäin elämääni paljon hyviä juttuja, vaikka olisin ehkä ollut onnellisempi ilman sitä.

Lapset. Minulle on aina ollut selvää, että haluan olla äiti. Olisin halunnut tulla äidiksi vähän aikaisemmin. Mutta ensimmäisen lapsen jälkeen totesin olevani juuri oikean ikäinen. Tytöt ovat mieheni lisäksi parasta elämässäni.

Oman tien etsintä. En vielä tiedä mihin elämä minut kuljettaa. En tiedä, mikä minusta tulee isona. Olen saavuttanut vasta hyvin vähän ja olen sinut sen kanssa. Tämän oman polun etsintä on parasta juuri nyt. Vielä tulee myös se aika, jolloin rakennetaan uraa.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Vauvavuosi. Tämä on meidän kuopuksen ensimmäinen vuosi, enkä malta odottaa mitä kaikkea se tuo tullessaan. Tässä ekojen kuukausien aikana ollaan saatu pieniä pilkahduksia siitä, millainen vauva meillä on, mutta oikeasti meillä on ihan kaikki vielä edessä.

Uuden kodin etsintä. Me etsitään uutta kotia ja kaikki sen suhteen on vielä auki. Ei tiedetä yhtään, mihin me vielä sen suhteen päädytään. Onneksi tytöt ovat vielä niin pieniä, että kaksiossa asuminen onnistuu.

Kaikki, mikä ei ole vielä tiedossa. Vuosi on ihan aluillaan ja odotan innolla, mitä kaikkea se tuo tullessaan.

Kolme hyvää asiaa blogissani

Valokuvat. Valokuvaus on minulle tapa ilmaista itseäni ja se on noussut itse asiassa piirtämisen tilalle. Haluan kehittyä ja etsin koko ajan uusia ideoita. Blogissa kuvat ovat tarkoituksella isossa osassa.

Ihmiset. Mulla on ihania vakkarilukijoita, jotka antavat kuulua itsestään. Lisäksi olen tavannut blogin kautta ihan huippu tyyppejä. Ja me ei oltaisi varmaan ikinä ystävystytty Pinjan kanssa ilman mun blogia. Pinjan kanssa me ollaan nykyisin yhteyksissä lähes päivittäin.

Potentiaali. Itse uskon vakaasti siihen, että big mamas homesta löytyy potentiaalia vaikka mihin. Olen tyytyväinen siihen, miten blogi on kasvanut tähän mennessä ja odotan innolla, mitä tuleman vielä pitää.

xx

Jenni S.

Kuvat: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla