Pääsin viime viikolla osallistumaan Pinjan avecina Naperosta nautiskelijaksi kirjan julkaisujuhliin. Odotin tilaisuutta innolla, sillä olin seurannut tätä kirjaprojektia jo pidemmän aikaa aktiivisesti instagramissa. Tiesin jo vähän mistä oli kyse, mutta oli hienoa päästä tutustumaan kirjaan ensimmäisten joukossa.

Tilaisuus järjestettiin Punavuoressa ihastuttavassa Kahvila Blossomissa. Erityisen ihanaksi tilaisuuden teki se, että lapset olivat tervetulleita. Lähes jokaisella vieraalla oli lapsia mukana, mikä teki tunnelmasta eloisan. Kahvilan tiskille oli katettu ihana vohvelibaari, eikä sormiruokailijoitakaan oltu unohdettu. Baby B:kin pääsi herkkujen makuun, kun tarjosin vauvalle pienet banaanimaistiaiset.

Kirjan esittelivät sen tekijät, kolme äitiä, joita ajoi eteenpäin rakkaus ruokaan ja innoittajina toimivat omat lapset. Reseptien testimaistajina ovat tietysti toimineet myös nämä samat lapset.

Kirja on mielettömän kaunis, josta minä annan visuaalisena ihmisenä kymmenen pistettä. Kuvat on toteutettu kauniissa, vaaleissa pastellinsävyissä.

Meillä on ehditty testaamaan jo yhtä reseptiä, joka oli juuri sellainen, kuin luvattiin. Hyvin helppo, nopea ja maukas. Sen verran olen selannut reseptejä läpi, että voisin kuvitella joidenkin vuosien päästä antaa tyttöjenkin kokata näillä resepteillä. Ne ovat todella helppoja, jolloin kokematonkin kokki voi onnistua.

Kuvat: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Kertakaikkisen ihana tilaisuus ja ihana kirja.

xx

Jenni S.

 

Löydät minut ja blogini myös sosiaalisesta mediasta.

Facebook | Instagram | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla