Nyt eletään ehdottomasti vuoden parasta aikaa, nimittäin kevättä. Rakastan kesää, sen lämpöä, aurinkoa ja valoisia öitä. Mutta kevät on suosikki vuodenaikani, koska silloin, kaikki ihana ja hauska on vasta edessäpäin. Päivät ovat nyt jo todella valoisia ja ilma lämpenee koko ajan. Kaikki tietävät miten mielettömältä ensimmäiset oikeasti lämpimät kevätpäivät tuntuvat.

Meidän perheessä kesää odotetaan muistakin syistä, sillä kerrankin miehelläni on tiedossa kunnon loma ja sen jälkeen meillä on tapahtumassa isoja, odotettuja muutoksia.

Kevään tuullessa kävi niin, kuin ennenkin, eli aloin kaivata ympärilleni valkoista ja muita vaaleita värejä. Kaivoin esiin valkoiset sisustustyynyn päälliset, torkkupeiton ja kannoin tummat, samettipäälliset pyykkiin. Vielä ei kuitenkaan ole niin kesä, että kaivaisin esiin pellavatäkin, joka on olennainen osa kesäsisustusta.

Keväisin minulle iskee usein siivouskärpänen tai siivoushepulit ja olenkin jo silmäillyt kaappeja sillä silmällä, että niitä pitäisi raivata. Little E:n vanhoja vaatteita pitäisi edelleen kuvata Zadaaseen. Kunhan tämä flunssa taittuu, niin pääsen tarttumaan näihin siivous- ja järjestelyprojekteihin.

Olen näin imetyksen loppumisen myötä herännyt myös uudelleen pukeutumiseen. Koin nimittäin imetyksin enemmän rajoittavammaksi tekijäksi pukeutumisen suhteen, kuin raskauden. Olen ottanut nyt ilon irti mekoistani ja tehnyt vähän listaa niistä jutuista, joita pitäisi kesäksi hankkia. Hyvänä esimerkkinä ballerinat. Onnistuin nimittäin kävelemään edelliset ballerinani puhki viime kesänä. Kiinnostaisiko teitä muuten juttu tyylini kulmakivistä?

Tässä oli muutamia kevätfiiliksen siivittämiä ajatuksia. Miltä kevät on tuntunut siellä päässä? Onko innostuttu projekteista vai lämpimistä ilmoista?

xx

Jenni S.

 

Minua ja blogiani voit seurata myös somessa.

Facebook | Instagram | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla