Talvella toteutin postauksen vastasyntyneen vaatevarastosta ja se oli niin suosittu, että halusin toteuttaa teille myös toisen vastaavanlaisen. Nyt pääosassa ovat vastasyntyneen kesävaatteet. Tämä kesä pääsi yllättämään helteinensä, jonka vuoksi vauva on viettänyt paljon aikaa myös vaippasillaan. Siitä huolimatta väitän, että tämä on todella hyvä kokonaisuus sellaiseen normaaliin kesään, jolloin riittää niin lämpöä, kuin sadettakin.

Käyttäkää siis tätä listaa hyödyksi, jos mietitte, mitä kaikkea vauvalle kannattaa hankkia kesäksi. Tämä ei ole mikään absoluuttinen totuus, mutta näillä pärjää mainiosti. Jos sinulla on poikavauva, unohda mekot ja osta vaikka muutama haalariasu lisää.

9 bodya

7 paitaa/tunikaa

1 neuletakki

2 vetoketjullista hupparia

1 college

2 ohutta haalariasua

11 housut

2 shortsit

4 pikkuhousut

5 mekkoa

4 yöpukua

Ulkovaatteet:

2 hellehattua

1 takki

1 haalari

1 tossut

 

Syömään opettelevan vauvan kanssa paitoja ja pöksyjä kannattaa olla useammat, jos haluaa vauvan näyttävän siistiltä. Samaa pätee myös pienemmän vauvan kanssa. Näillä helteillä väljät, kevyet paidat ja tunikat ovat olleet parhaita silloin, kun vauvalle on pitänyt pukea jotain päälle. Ne toimivat legginssien, shortsien ja pikkuhousujen kanssa tosi hyvin. Mekot toimii myös.

Nuo pikkuhousut ovat tyttövauvalla tosi kivat, kun niillä saa mekon kanssa peitettyä vaipan. Meidän bebe on juuri nyt siinä iässä, että hänestä olisi todella kivaa repiä vaippojen teipit auki joten näin ne saa myös piiloon. Kuopus, kun on kaiken lisäksi yhä niin rimpula, että hän on liian pieni kaikkiin tunnettuihin housuvaippoihin. Odottelemme kasvupyrähdystä, jotta vaipanvaihto helpottuisi.

Meidän molemmat tytöt vihaavat sukkia. Ne lähtevät jalasta heti, kun äiti tai isi on saanut ne puettua. Tästä syystä talvisin toimivat parhaiten sukkahousut ja kesällä nauhalliset tossut. Nämä naruilla varustetut tossut, kun saa sidottua jalkaan, niin niitä on huomattavasti vaikeampi repiä irti yrityksistä huolimatta.

Tänä kesänä ei ole haalaria tai takkia juurikaan tarvittu, mutta ostin keväällä bebelle söpön nallehaalarin, sekä pienen bomber-takin viileämpiä päviä varten. Huhti-toukokuussa niillä riitti käyttöä hetken, muuten ne ovatkin saaneet odotella naulakossa. En kuitenkaan kadu ostamista. Niille olisi ollut käyttöä, jos tämä olisi ollut sellainen perinteinen suomalainen kesä.

Mitä kesän värimaailmaa tulee, meillä pääosassa on ollut ehdottomasti valkoinen. Sen kaverina on ollut niin hentoa vaaleanpunaista, kuin vaalean sinistäkin. Kuosit ovat olleet hillittyjä. Ja vaikka kukat kuuluvat kesään, minä en ole revitellyt edes niillä. Vaikka muutamasta vaatekappaleesta löytyy myös kukkakuosia.

Toivottavasti tästä on apua vielä jollekin tuoreelle vanhemmalle ja miksei vähän kokeneemmallekin.

xx

Jenni S.

Kommentoi alas ja seuraa meitä somessa!

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla