Huh huh, mikä viikko. Pienen kesälomalaisen kanssa saisi olla kyllä koko ajan menossa ja tekemässä. Ollaan oltu eläintarhassa, puistossa, kirjastossa, satoi tai paistoi. Onneksi ollaan saatu nauttia myös siitä paisteesta.

Kun kirjoitan tätä, olo on rehellisesti sanottuna aika tööt ja kaikkensa antanut. Mun pitäisi opetella valmistelemaan tätä postausta paremmin viikon mittaan, mutta ihan vielä en ole onnistunut tavoitteessa. Nyt sitten kirjoittelen taas silmät ristissä ja toivon etten kuulosta ihan hoopolta. Mietin jo, että jättäisin postauksen julkaisematta.

Tällä viikolla myös täällä meillä päin oli ihan kunnon ukkonen. Täällä rysähti myös siihen malliin, että meidän koko talo tutisi. Ilmeisesti oli tutissut myös muuallakin. Silloin Little E nukkui meidän välissä.

Mutta nyt olisi vuorossa taas Viikon kootut.

Viikon paras blogipostaus: Tämä löytyi tällä viikolla Valeäidiltä ja aiheena lapsen korvakorut ja se, miksi ne kannattaa ottaa lävistäjällä.

Viikon paras podcast: No Filterin jakso, jossa puhutaan unelmaduunista ja työuupumuksesta.

Viikon paras ig-tili: @mikutas Tämä on yksi pitkäaikaisimpia suosikkejani instagramissa. Tältä tililtä löydät mielettömän kauniita lifestyle- ja muotikuvia. Täydellistä silmäkarkkia.

Viikon paras lounas: Oli meidän leikkipuiston puistolounas lapsille. Koska tämä on jo suomen mittapuulla todella edistyksellistä ja ainutlaatuista, haluan ehdottomasti vinkata tästä. Helsingissä on useita puistoja, joissa on kesäisin niin puistotoimintaa, kuin ilmainen lounas lapsille. Joten omat lautaset mukaan ja syömään. Ovatko nämä puistolounaat teille entuudestaan tuttuja?

Viikon paras taaperojuttu: Kun puistossa on päässyt näkemään hoitokavereita. Varsinkin oman BFF:n näkeminen oli se viikon huippu juttu.

Viikon paras vauvajuttu: Meidän vauvalla on kaksi pientä, suloista hammasta! Päivärutiineihin on täytynyt opetella uusi juttu, nimittäin hammaspesu.

Viikon paras herkku/välipala: Vanha klassikko, banaaniletut. Nämä maistuvat kaikille meidän perheessä ja sopivat hyvin jo meidän pian kahdeksankuiselle vauvallekin. Kun nämä ovat vielä maailman helpoimmat tehdä, niin parempaa ei voisi olla. Minä teen nämä kahdesta kananmunasta, kahdesta banaanista ja vajaasta desistä kaurahiutaleita ja paistan ne lieden keskilämmöllä.

Viikon paras oivallus: Olen käyttänyt tyttöjen uniajat tällä viikolla hyödyksi ja opetellut valokuvaamista puoliautomaatilla. Meinasin nimittäin jo kertaalleen heittää kameran seinään, kun aluksi tuntui, että kuvien laatu vain huononi. Kiitos kaikista blogeista ja bloggaajista, jotka olette kirjoittaneet vinkkinne nettiin. Hiljalleen kuvani alkavat näyttämään samalta, kuin mielessäni. Ja sen verran, olen tätä ehtinyt opetella, että voisin jakaa teille omat aloittelijan vinkkini.

Viikon paras suomijuttu: Kun useamman äidin kanssa päiviteltiin keskiviikkona puistossa sitä, miten oli tullut laitettua himpun verran liikaa päälle, kun oletettiin koleaa ilmaa. Eihän täällä suomessa rankkojen sateiden jälkeen voi olla lämmintä. :D

Bloginkin puolella heinäkuu on startannut hyvällä vauhdilla. Kävin läpi kesäkuun suosikit, pohdin kesää, sekä mennyttä viikonloppua ja kolme tämän hetken pukeutumissuosikkiani. Viimeisimmäksi oli peräti kaksi sisustuspostausta peräkkäin. Ensimmäisenä kerroin, miten makuuhuoneemme muuttui taaperon uuden sängyn myötä ja seuraava oli yhteistyöpostaus Laa Laa Livingin kanssa, jossa kerron mihin korvakoruni päätyivät yllättäen. Huomenna ilmestyy muuten juttu siitä, miksi 2 ja puoli vuotta on ihan loistava ikä.

xx

Jenni S.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla