Maanantai oli viikon kivoin päivä tai ainakin stressittömin. Baby B:n painonnousu tai oikeammin nousemattomuus, aiheuttaa tällä hetkellä ihan sietämätöntä stressiä. Instagram stoorejani (@bigmamashomeblog) seuranneet tietävät. Kiitos kuitenkin kaikille teille, jotka olette tsempanneet meitä. On ollut ihanaa lukea viestejänne. Kiitos, kiitos, kiitos.

Mutta takaisin maanantaihin ja Salutorgettiin. Pinja ehdotti, että tavanomaisen sushilounaan sijaan menisimme iltapäiväteelle. Se olisi mukavaa vaihtelua. Niinpä suuntasimme Kauppatorin laitaan Salutorgettiin, jossa meidät otettiin iloisesti vastaan. Vauvatkin toivotettiin tervetulleeksi.

Me aloitimme teenhetken ruokkimalla ensin vauvat, jonka jälkeen tilasimme teen. Minä join Earl greytä ja Pinja vihreää teetä. Teen seuraksi saimme kolmikerroksisella tarjoiluvadilla erilaisia syötäviä, skageneista ja kurkkuleivistä skonsseihin ja pikkuleipiin. Söimme täällä elämämme parhaimmat macaronsit. Ruuat näyttivät pelkiltä suupaloilta, mutta pienestä koosta huolimatta olimme kahden ensimmäisen kerroksen jälkeen aivan täynnä.

Tällainen iltapäivätee on yksinkertaisesti aivan ihana. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Äidit saivat rentoutua, eikä meitä katsottu edes pahasti, kun toinen vauvoista murusti yhden skonssin pitkin kokolattiamattoa. Eikä teetä tarvitse lähteä nauttimaan alkuiltapäivästä, sillä Salutorget tarjoilee teetä aina kuuteen asti. Sovi treffit ystäväsi kanssa työpäivän jälkeen ja ottakaa teen kanssa lasilliset kuplivaa.

Käykää muuten lukemassa myös Pinjan kirjoitus meidän maanantain treffeiltämme.

xx

Jenni S.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla