Blogin myötä valokuvaamisesta on tullut minulle rakas harrastus ja tärkeä itseilmaisun muoto. En nykypäivänä ehdi juurikaan piirtää, mutta kuvaamaan ehdin. Sen vuoksi haluan kehittyä siinä yhä paremmaksi.

En siis voinut olla enempää innoissani kuullessani, että pääsen osallistumaan kahviteemaiseen valokuvausworkshopiin. Innokkaana valokuvaajana ja varsinaisena kahvikissana ilmoittauduin heti, kun tästä kuulin. Ideana oli, että oppisimme kuvaamaan entistä kauniimpia kahvikuvia. Toki saamamme vinkit ovat hyödynnettävissä myös muunlaisessa kuvaamisessa.

Työpajan meille järjestivät Zadaa, sekä Slurp ja meitä ohjaamassa oli Tyyliä metsästämässä-blogin Veera. Tätä kautta vielä iso kiitos koko porukalle. Oli ihan mahtava workshop.

Parituntisen aikana minä löysin kamerastani aivan uuden ulottuvuuden, jonka seurauksena lupasin pyhästi jättää automaattikuvaamisen reilusti vähemmälle. Tähän mennessähän olen kuvannut ainoastaan automaatilla ja luottanut kuvankäsittelyyni. Kameran muiden toimintojen opettelu kylmiltään on tuntunut ainoastaan turhauttavalta. Vaikka siksihän minä järkkärin alun alkaen hommasin, jotta voisin vaikuttaa kuviin jo paljon aikaisemmin. Onneksi Veera auttoi minut alkuun.

Tässä muutaman päivän kuvanneena, voin ilokseni todeta, että en ole käyttänyt automaattiasetuksia ollenkaan ja hyvin olen pärjännyt.

Mitä kurssilta jäi lopulta käteen? Ihan tavallisella paperilla, ruokalistalla tai vastaavalla, voi heijastaa lisää valoa kuviin. Opin ymmärtämään paremmin valkotasapainoa, valoa ja varjoa, ISO arvoja ja rajaamaan kuviani paremmin. Opin varmaan vielä muutakin, mitä juuri nyt en muista.

Workshopista innostuneena ajattelin, jos löydän aikaa ja hyvän valokuvauskurssin, niin voisin hyvin kouluttaa itseäni vähän lisää.

xx

Jenni S.

 

Millaisia harrastuksia teillä on? Kommentoi ja seuraa somessa!

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla