Olen ollut todella otettu, kun kaksi kolleegaani on ihaillut luontevuuttani kameran edessä. Kiitos Susanna ja Kati. Tällaisen kuuleminen on ollut ihanaa, varsinkin kun kameralle poseeraaminen ei ole ollut minulle aina itsestäänselvyys. Kun aloitin blogin, minun ei ollut tarkoitus näyttäytyä kuvissa ollenkaan. Halusin ottaa vain kauniita valokuvia kaikesta muusta. Olen tullut aika kauas tästä ja melko lyhyessä ajassa.

Paljon tässä on auttanut se, että olen tullut sinuiksi oman itseni ja vartaloni kanssa. Ei sitä silti ole aina helppoa seisoa asukuvissa. Paljon auttaa hyvä, tuttu kuvaaja, joita minulla on muutama. Tuttu tyyppi kameran takana saa olon rennoksi ja luontevaksi. Minun tapauksessani se tosin tarkoittaa sitä, että puhun kuvattavana paljon, vaikka ei pitäisi. Olen nimittäin ilmeikäs puhuja ja siksi ainakin puolessa kuvissani on joku outo ilme. Haluaisitteko muuten nähdä sellaisia, ei niin onnistuneita kuvia?

Koen edelleen, että minulla on paljon oppimista. Haluaisin kehittää tapaani poseerata. Haluaisin hullutella ja olla rohkeampi kameran edessä. Tämän oppii tietysti vain tekemällä ja kokeilemalla. Itse ihailen suunnattomasti Moumou Iinan poseeraustaitoa. Ottaisin mielelläni Iinalta muutaman vinkin vastaan.

Koru BY PINJA (saatu)

Paita H&M MATERNITY

Hartiahuivi KAPP AHL

Jegginssit CUBUS

Ballerinat ELLOS

Laukku GINA TRICOT

xx

Jenni S.

Kuvat: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

 

Onko asu hitti vai huti? Kommentoi ja seuraa somessa!

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla