Hyvää juhannusta! Toivottavasti siellä ollaan jo aivan juhlatunnelmissa. Uskon, että me ainakin olemme, kun tämä postaus ilmestyy.

Tällä viikolla on enemmän tai vähemmän odotettu ja suunniteltu juhannusta. Alkuviikosta suunnitelmat olivat vielä aika avonaiset, mutta viikon mittaa asiat järjestyivät. Meille oli selvää, että lähtisimme jonnekin. Emme vain tienneet onko se jonnekin ystäviemme luona vai minun perheeni. Tällä kertaa sovimme lähtevämme ystävillemme. Aiomme grillata ja nauttia, samalla kun lapset viihdyttävät toisiaan.

Juhannuksen kunniaksi tein Viikoin kootuista Juhannuksen kootut.

Juhannuksen paras blogipostaus: Tällä kertaa niitä on kaksi. Inspired by loven Eri tapoja viettää juhannusta, sekä vauvakollegani Satua vai totta Lapsiperheen juhannustaiat, jotka toteutuvat varmasti.

Juhannuksen paras podcast: No filter podcast – Onko pakko mennä yliopistoon

Juhannuksen paras instatili: @johannajkila Kaunis, hempeä tili, jossa vilahtelevat lapset, koti ja kauniit kahvikupilliset

Juhannuksen paras asu: On ehdottomasti lämmin neule ja pitsitoppi, kun sääherra on järjestänyt meille perinteisen juhannussään.

Juhannuksen paras asuste: Kukkaseppele. Onneksi niitä voi askarrella säästä huolimatta.

Juhannuksen paras ruokakokeilu: Uudet perunat grilliin vartaissa. Olen kuullut tästä paljon hyvää ja olisi kiva kokeilla tätä.

Juhannuksen paras ruokajuoma: Vaikka olenkin hyvän viinin ystävä, niin ehkä koko kesän paras juoma on Lidl:n uutuus Sitruuna lemonade. Se on täydellisen kirpeä sitruunamehu, jonka kanssa sopii jäät ja mintunlehdet.

Juhannuksen paras käytäntö: Kokoonnutaan tekemään ruokaa yhdessä. Yhden ihmisen ei tarvitse tehdä kaikkea ja samalla pääsee viettämään aikaa yhdessä. Parasta on, jos lapset voi ottaa ruuanlaittoon mukaan.

Juhannuksen paras vauvajuttu: Bebe on näin juhannuksen kunniaksi opetellut pari uutta taitoa. Hän osaa nousta itse istumaan ja ottaa haparoivia konttausliikkeitä. Hän on ryöminyt kutakuinkin sen kaksi viikkoa, eli on ihan yhtä hätäinen liikkeelle lähtijä, kuin siskonsakin.

Juhannuksen paras taaperojuttu: Ihanat kummit. Little E odotti eniten kummisetänsä ja -tätinsä näkemistä, kuin leikkikavereita, joiden kanssa touhuta juhannuksen yli.

Juhannuksen paras paikka: Se missä ystävät ja rakkaat ovat. Ainoa, oikea paikka viettää juhannusta ei ole suinkaan se kesämökki. Pääasia on, että itse viihtyy, itsestä tuntuu hyvälle ja ympärillä on juuri ne ihmiset, joita siihen sillä hetkellä kaipaa.

Juhannuksen paras lukeminen: Jos ehtii lukea, niin minä ainakin pakkaan mukaan pari viimeisintä naistenlehteä. Ehkä jossain välissä on sillekin hyvä hetki.

Juhannuksen paras hetki: Kun lapset on juuri saatu nukkumaan. On vain hetki hiljaisuutta, aikuiset ja ehkä pullollinen viiniä jaettavaksi.

Juhannuksen paras hemmottelu: Pitkä, kiireetön aamiainen. Lapset hotkivat nakit munakokkelista noin viidessä minuutissa, jonka jälkeen he kipittävät leikkeihin ja aikuiset voivat ottaa toisen kupin kahvia.

Tämän myötä haluan toivottaa teille oikein hauskaa ja leppoisaa juhannusta.

xx

Jenni S.

 

Millaisia juhannussuunnitelmia teillä on? Kommetoi ja seuraa somessa.

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla