Eilen oli kyllä aika uskomaton ilma, ainakin täällä Helsingissä. Aamulla paistoi aurinko ja oli suorastaan lämmintä. Minäkin jätin talvitakin kotiin ja nappasin narikasta mukaan nahkatakkini. Metromatkallakin vielä fiilistelin vielä aurinkoa ikkunoiden läpi, samalla kun kuuntelin Hannan ja Joonaksen podcastia. Kampissa lunta tuli kuitenkin tiskirätin kokoisia lumihiutaleita ja talvi näyttää tehneen comebackin.

Minä kaipaisin kuitenkin jo kovasti kevättä. Entä te?

Tällä kertaa halusin esitellä teille ihan perus arkiasun. Tällainen asu minulla on päällä kaupassa, hakiessani Little E:tä hoidosta tai tavatessani kavereita sillä tavalla rennosti. Hard Rock Cafen turkoosi college on ollut luottovaate myös molemmissa raskauksissa. Ja tuosta Soman huivista on tullut ihan ehdoton suosikkini.

Huivi Soma Original (Saatu)

Nahkatakki Lindex

College Hard Rock Cafe Singapore

Jegginssit Cubus

Kengät H&M

Liekö johtuu nahkatakin suosimisesta tai siitä, että tyttöjen flunssa tavoitti nyt myös ädin, mutta minä olen nyt kipeänä. Onneksi jo hiljalleen paranemaan päin.

Kaipaatteko te jo kunnon kevättä?

xx

Jenni S.

Kuvat: Hanna Poikkilehto | Editointi: Minä

Minut ja blogini löydät myös sosiaallisestamediasta!

Facebook | Instagram | Pinterest

Kommentit (2)

Jani / Kaikki Paketissa
1/2 | 

Toivottavasti flunssa helpottaa pian. Kevättä odotellaan. Sais tulla jo ja vauhdilla 😂 Kiva asukokonaisuus!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla