Nykypäivänä ei taida olla kovin montaa taloutta, jossa ei turvauduttaisi välillä Netflixiin. Samalla, kun tv:n puolella sarjojen laatu laskee, Netflixistä löytyy hyviä, laadukkaita sarjoja, sekä elokuvia ja varmasti jokaiselle jotakin.

Imettäessä tulee katsottua jonkin verran telkkaria ja nimenomaan Netflixiä. Imetyshetket ovat välillä pitkiäkin ja kevyt viihde on silloin paikallaan. Me katsomme mieheni kanssa yhdessä paljon elokuvia, mutta minä nautin erityisesti hyvistä sarjoista. Tässä muutama suosikkisarjani.

Gracie & Frankie

Sarja kertoo kahdesta eläkkeelle jääneestä rouvasta, joiden maailma romahtaa, kun aviomiehet kertovat olevansa homoja. Naiset päätyvät asumaan tämän myötä yhteen, mutta kahden täysin erilaisen ihmisen yhteiselo ei ole aina ihan mutkatonta. Sarja on viihdyttävä ja hauska. Itselläni oli pieniä ennakkoluuloja ennen kuin sarjan aloitin, mutta se kyllä tempaisi mukaansa heti ensimmäisen jakson myötä.

Reign – Valtiatar

Historiallinen draamasarja, joka kertoo Skotlannin kuningatar Mary Stuartista, joka oli naimisissa Ranskan kuninkaan kanssa. Koukutuin itse sarjaan heti. Sarja on täydellinen kombo jännitystä, draamaa, romantiikkaa ja historiaa.

Modern Family

Kaikkien komediasarjojen helmi. Olen saanut nauraa aivan katketakseni, kun olen saanut seurata Jay Pritchetin perheen kommelluksista. Aloin aikanaan katsomaan sarjaa ystäväni suosituksesta ja jäin hetkessä koukkuun. Cameron sai minut vakuuttuneeksi. Jo ensimmäinen jakso antaa hyvin selkeää kuvaa siitä mitä on luvassa.

Löytyikö listasta tuttuja sarjoja? Tai meinaatko tämän jälkeen katsastaa jonkun?

Teen vielä pari sarjalistausta. Käyn läpi HBO:n suosikit, sekä Netflixistä vielä nörttipuoltani hivelevät fantasia ja scifisarjat.

xx

Jenni S.

Kommentit (6)

Käyttäjä148121
Liittynyt29.12.2017

Voi ei. Unohdin listasta kokonaan Ritan! D: Uppoaa muhunkin, vaikka skandisarjat eivät yleensä iske.

Ihanaa Jani, kun löysit blogin myös uudesta osoitteesta. Pitää yrittää tulla vaunulenkille teille päin, jos vaikka törmättäisiin. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla