Tässä olisi nyt helmikuun suosikit. Nyt lähdetään hiljalleen kohti kevättä ja toivottavasti nuo ilmatkin lähtevät lauhtumaan.

1. Tee pakkaspäivien lämmikkeenä

Ulkona paukkuvat kovat pakkaset, mikä on lisännyt huomattavasti omaa teen kulutustani. Olen joutunut tietoisesti vähän vähentämään sitä. Mutta henkilökohtaisesti en tiedä parempaa kuin sohva, torkkupeitto ja mukillinen teetä, kun lapset ovat jo nukkumassa. Tämän hetken suosikkini on vahva Earl Grey.

2. Natural Care nestesaippua

Olen totaalisen ihastunut näihin Natural Caren saippuoihin. Meillä pestään käsiä monta kertaa päivässä ja nämä jättävät kädet pehmeiksi ja hienoisen öljyisiksi. Lisäksi nämä pakkaukset ovat todella kauniita. Näitä löytää ihan perus marketeista.

3. Vaaleanpunaista, sekä mustaa ja valkoista vauvalle

Tämä on niin ihana ja fressi väriyhdistelmä. Hento vaaleanpunainen pehmentää mustavalkoisen kontrastia. Vauvalla on aika paljon tämän tyylisiä vaatteita ja valitsen nykyisin tämän yhdistelmän kaikkein mieluiten. Vaikka harmaa ja vaaleanpunainenkin toimii.

Ihanaa alkavaa kevättä!

xx

Jenni S.

Kommentit (2)

Erika H. / ig: epssu
1/2 | 

Mä en kestä kun Baby B:n ja Pikku E:n vaatteet on aina niin söpöjä! Kun mä joskus saan omia lapsia, ja jos en osaa niitä pukea niin susta tulee minullekkin stylisti. Kiitos :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla