*Yhteistyössä Hampton Bay

Olen kertonut ennenkin, miten tärkeää minulle on ollut äitiyslomalla lähteä ulos. Tarvitsen elämääni muutakin sisältöä, kuin tuttipullot ja baby vipesit. Minä en kuitenkaan viihdy perhekerhoissa. Tunnen oloni paljon paremmaksi lounaalla ihanalla merenranta terassilla, samanhenkisten äitien kanssa.

Samanhenkisten äitien kanssa homma meinaa vain karata aavistuksen käsistä.

"Jos meillä olisi kesäkoti, sisustaisin sen samaan tyyliin.

Lounastimme menneellä viikolla Heidin ehdotuksesta Hampton Bayssa, joka sijaitsee Hietalahden rannalla varsinaisella paraatipaikalla. Minuun teki ensin vaikutuksen sisustus ja sitten ruoka. Jos meillä olisi kesäkoti, sisustaisin sen samaan tyyliin. Pinja nauroi huvittuneena minulle ja Heidille, kun olimme kamerat kourassa jo ovella.

Vaikka ravintolan sisustus oli ihana ja kutsuva, houkuttivat terassin maisemat meitä huomattavasti enemmän. Helsinki on muutenkin kaunis kaupunki, mutta kesällä se on parhaimmillaan. Ja mikä niitä on katsellessa samalla, kun syö.

"Luulen, että dinneri tulen loisteessa olisi vähintäänkin romanttista.

Hampton Bayssa on iso terassi ja kattoterassi, joista jälkimmäistä me emme tarkastaneet, mutta joka täytyy ehdottomasti käydä tsekkaamassa. Jokaisessa terassipöydässä oli muuten pieni tulisija, mikä saa minut suunnittelemaan Hampton Baylle treffejä mieheni kanssa. Luulen, että dinneri tulen loisteessa olisi vähintäänkin romanttista.

Tilasimme jokainen eri vaihtoehdon lounaslistalta. Minä kanapastan, Heidi juustosalaatin ja Pinja lohikeiton. Mukana oleville vauvoille tehtiin pienet versiot kanapastasta. Meidän bebellä oli mukana omat eväät. Pasta oli herkullista. Mietin vain, miten ihmeessä saisin kopioitua sen kotona. Mikä taitaa olla helpommin sanottu, kuin tehty. Keitiössä jöötä pitää muuten huippukokki Harri Syrjänen.

Minä viihdyin hyvin. Toki seura oli parasta mahdollista. Voisin kuvitella palaavani myös toisessa seurassa. Ehkä ensi kerralla ilta aikaan, niin näkisin myös terassin tulisijat.

Ja kiitos upeasta seurasta Heidi ja Pinja. Otetaan pian uusiksi.

xx

Jenni S.

 

Lue myös: Levain Helsinki ja Kello kahden teellä

Mikä on sinun suosikki terassisi omassa kotikaupungissasi? Kommentoi ja seuraa!

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla