Huh, hellettä. Kesä on tosiaan tullut takaisin lyhyen sadekauden jälkeen. Ja onhan tämä lämpö ihanaa, kun ei tarvitse palella. Tämä on ollut todella epätyypillinen kesä, meille suomalaisille.

Lämpimät ilmat ovat kuitenkin menneet suoraan meidän tyttöjen uniin. Meillä kukutaan todella myöhään sängyissä, vaikka kumpikin on selvästi väsynyt. Nukahtaminen ei vain ota onnistuakseen. Mutta kun unen päästä saadaan lopulta kiinni, he kyllä nukkuvat aamuun asti.

Siirrytään nyt Viikon koottuihin...

 

Viikon paras blogipostaus: Tällä kertaa viikon parhaan postauksen murjaisi oma vauvakollegani. Oletteko löytäneet Satua vai totta-blogin tosielämän pakohuonepelin?

Viikon paras podcast: olen ehtinyt kuuntelemaan nyt todella vähän podcasteja, mutta kuitenkin sen verran, että löysin uuden kuuntelemisen arvoisen sarjan. Ysistä viiteen, on todella mielenkiintoinen työelämään keskittyvä podcast-sarja. Suosittelen.

Viikon paras instagramtili: @artshapedphotography on hyvin erilainen tili, kuin millaisia olen yleensä teille esitellyt. Mutta tämä tili on mainintansa ansainnut. Sieltä löytyy nimittäin synnytyskuvia. Uskomattoman kauniita, voimaannuttavia, ihania kuvia, siitä maailman kauneimmasta hetkestä.

Viikon paras biisi: Robin – Puuttuva palanen. Tätä on nimittäin popitettu meillä huolella. Taaperolla on joku robinvaihe menossa.

Viikon paras sarja: Uusi Sherlock. Löysin viimein sarjan, joka täyttää lähes kokonaan Bonesin jättämän aukon. Koukutuin ensimmäisessä kahdessakymmenessä minuutissa. Suositteluista kiitokset Iinalle.

Viikon paras elokuva: Life like we know it. Tässä elokuvassa on itku takuu. Kaksi sinkkua päätyvät huolehtimaan ystäviensä orvoksi jääneestä vauvasta.

Viikon paras ruoka: Olen saanut viimein hiottua kuntoon yhden huippureseptin, jonka aion jakaa teillekin. Nimittäin tex-mex kanalasagne. Toivottavasti saan jutun ulos jo ensi viikolla.

Viikon paras herkku: Maistan yhä syntymäpäiväkseni leipomani oreo-kakun. Taas tuli sellainen fiilis, että pitäisi leipoa useammin.

Viikon paras blogiin liittyvä juttu: Ehdottomasti Iinan pitämä workshop, jossa perehdyimme syvemmin bloggaamiseen. Tämä oli aivan mielettömän inspiroiva iltapäivä. Sain valtavasti intoa niin kirjoittamiseen, kuin kuvienkäsittelyyn. Mikä on sinänsä hauskaa, sillä workshopin aiheena ei ollut kuvankäsittely.

Viikon paras taaperojuttu: Siirsimme Little E:n tiipiin parvekkeelle, mistä taapero on aivan innoissaan. Hän haluaisi jopa nukkua ulkona teltassaan.

Viikon paras lastenelokuva: Heinähattu, Vilttitossu ja Rubenssin veljekset. Katsoimme sen nyt, kun se ilmestyi Elisan Aitioon ja se oli todella hyvä. Ainut vaan, että nyt Little E laulaa kaupassakin: ”Muista aina liikenteessä, olla pyllyinesi eessä.”

Viikon kamalin äitijuttu: Kun kaksivuotias ilmoitti ettei pidä Apulannasta. Sydämeni särkyi. Meillä on mennyt lasten musiikkikasvatus täysin pieleen.

Viikon paheksunta: Paheksun itseäni ja sitä, että kroppani ei yksinkertaisesti kestä näitä kaikkein kuumimpia ilmoja. Rakastan lämpöä ja hellettä, mutta kroppani ei vain sitä kestä. Minusta tulee väsynyt ja kärttyinen, mikä on todella kurjaa.

 

Blogissa on ollut vilkas viikko, kuten olette ehkä huomanneet. Viikonloppuna pohdin, miksi kaksi ja puoli vuotta on huippu ikä, sekä esittelin taas yhden second-hand löytöni. Sitten olikin aika pohtia hieman ikääni ja elämääni syntymäpäivän kunniaksi ja jaon myös sen suussa sulavan oreo-juustokakun reseptin. Kerroin myös kahdeksankuisemme kuulumisia, sekä paljastin 7 syntiäni.

xx

Jenni S.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla