Blogikuvissani on jo tovin vilahdellut meidän uusi sohvapöytä. Tai oikeammin kaksi, jos sohvan sivupöytä lasketaan. Siitä ei ollut kauhean kauaa, kun puhuin sohvapöytähaaveistani täällä blogissa.

Vanha, pyöreä pieni pöytä oli ihana, mutta ei ajanut virkaansa ihan toivotulla tavalla. Kaipasin isompaa, mutta ennen kaikkea tukevampaa pöytää. Sellaista mille voi nostaa jalat. Tämä viimeinen oli mieheni toive. Minulla oli mielessä sellainen suurpiirteinen malli, jota halusin. Piti vain löytää pöytä, joka täyttää kriteerini.

Tällä kertaa sohvapöytä löytyi Ikeasta. Se kuuluu Vittsjö sarjaan, mutta näyttää katalogissa ihan toisenlaiselta. Minä nimittäin kokosin sen tarkoituksella eri tavalla, jotta sain siitä sellaisen, kun halusin. Tästä kuvasta näet millainen pöydän kuuluisi olla.

Koska Vittsjö pöytä on sarjapöytä, sain sen toisesta osasta meille kivan sivupöydän. Se sopii sohvan rinnalle, kuin valettu. Nyt pitäisi etsiä sen päälle hyvä valaisin. Kaipaan meille sellaisia epäsuoria valonlähteitä, joita meillä ei juuri nyt ole ja jotka tekisivät olohuoneesta kodikkaamman.

Meillä on meneillään juuri nyt sellainen vaihe, että sohvapöydällä olevat esineet saavat olla kutakuinkin rauhassa. Little E käy kyllä tutkimassa maljakossa olevia kukkia, mutta jättää ne rauhaan. Vauva kuitenkin osoittaa selviä liikkeelle lähdön merkkejä, josta ei yleensä mene kauaa, kun seisomaharjoitukset alkavat. Siitä syystä nautin juuri nyt täysin siemauksin siitä, että saan tehdä pöydälle asetelmia. Sohvapöydälle yritän puolestaan etsiä sellaisia kauniita coffee table kirjoja.

xx

Jenni S.

 

Sisustusunelmia ja haaveiluita pääset seuraamaan myös blogin somekanavien kautta.

Facebook | Instagram | Pinterest

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Kiva pöytä. Teillä taitaa olla rauhalliset lapset, kun tässä vaihessa ”turvallisen” pyöreän pöydän vaihdoitte pois 😉. Meillä ainakin juoksennellaan sen verta, että koko sohvapöytä on turvallisuus syistä ollut ihan jossain muualla ja sohvapöydän virkaa on hoitanut rahi.

Käyttäjä148121
Liittynyt29.12.2017

Mä koen tämän pöydän turvallisemmaksi kulmistaan huolimatta. Pyöreässä pöydässä kun oli terävät reunat, eikä se pystynyt pystyssä. Tätä vasten on paljon helpompi tehdä seisomaharjoituksia.

Jani / Kaikki Paketissa
2/4 | 

Tosi kiva pöytä, sopii hyvin teidän olkkariin. Nyt sitten vain niitä kirjoja metsästämään :) Ennen tätä luin myös tuon viikkokatsauksen ja mukavan kuuloinen viikko teillä ollut. Mielenkiinnolla jään seuraamaan, tuleeko mieheltäsi jollain aikavälillä blogi. Ei taida olla samaa genreä kuin sinun? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla