Juhannus kolkuttelee jo ovella, mikä näkyy selkeästi jo lämpömittarissa. Pakkaankin viikonloppulaukkuun ihan suosiolla mukaan paksumman neuleen, mekon sijasta.

Vaikka juhannussäät näyttävätkin ihan perinteisiltä, lämpö ja kesä ovat tehneet ihmeitä. Olen todella energinen ja jaksan mielettömän hyvin. Olen ollut myös todella inspiroitunut kesäpukeutumisesta ja juuri nyt, kaikki mikä liittyy vaatteisiin ja tyyliin, on kiinnostanut. Olen jopa lukenut artikkeleita kesän trendeistä, vaikka kiinnostukseni muotia kohtaan ei ole aiemmin ollut yhtä perustavanlaatuista.

Tyylini kuuluu olennaisena osana kaikenlainen liehuva ja kesällä se tuntuu vain korostuvan. Törmäsin tässä hetki sitten aivan ihanaan, pitsiseen, hulmuavaan takkiin, jonka haluaisin ostaa. Kuvissa näkyvä hulmuava, mustavalkoinen huivi on yksi suosikeistani kesällä. Syksyllä ja keväällä kietaisen sen muuten kaulaani, mikä pidentää huomattavasti sen käyttöikää. Ja nuo kiilakorot ovat ehdottomasti maailman mukavimmat korkkarit. Niiden päällä jaksaa pidemmänkin ajan.

Korvakorut LINDEX

Rannekoru LINDEX

Pitsitoppi H&M

Kietaisupaita H&M

Huivi KAPP AHL

Jegginssit CUBUS

Laukku LINDEX

Kengät K-KENKÄ

Me lähdetään juhannukseksi ystävien luokse. Otan kameran mukaan ja päivitän ainakin jonkin verran instan stooria. Toivottavasti teillä on hyvä juhannus.

xx

Jenni S.

Kuvat: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

 

Lue myös: Vaalea kesäasu ja Tikattu pikkulaukku 

Onko sinulla jotain tyyliin liittyviä suosikkijuttuja? Kommentoi ja seuraa somessa.

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla