Olimme tällä viikolla lounaalla tyttöjen kesken. Siinä lounaan äärellä parannettiin maailmaan, juteltiin lapsista, somesta, blogeista, ihan kaikesta mahdollisesta. Me nauroimme myös, sillä olemme kaikki vaikuttajia, mikä aiheutti pari huvittavaa tilannetta.

Minua, Pinjaa ja Heidiä yhdistää erityisesti mieltymys kauniisiin asioihin ja kauniisiin valokuviin. Lounaalla valokuvaaminen alkoi jo ravintolan ovelta. Kun muut lounasvieraat tilasivat ruokansa tiskiltä ja siirtyivät pöytiin odottamaan, me kaivoimme kameramme esiin. Kuvaaminen jatkui pöytään asti ja miltei siihen asti, että ruuat olivat kylmiä. Varsinkin Pinjan kanssa olemme naureskelleet, että meidän kannattaa jatkossa tilata vain kylmiä ruokia, kuten salaattia.

Onneksi tähän ei tarvitse suhtautua niin vakavasti.

Tässä teille muutama blogiklisee;

  • Se kun siirrät hinnastoa ja yhtä koriste-esinettä saadaksesi täydellisen sisustuskuvan. Hinnasto, kun ei nyt yksinkertaisesti sovi yhteen kynttilänjalkojen ja merihevosen kanssa.
  • Se kun kiikutat tarjottimen viereiseen pöytään, koska se ei sovi kattaukseen.
  • Se kun pidät kädessäsi todella hankalasti jotain ja mietit millä sekunnilla onnistut pudottaman ne, saadaksesi niistä kivan kuvan.
  • Se kun asettelet aterian pöytään huolellisesti ja tarkastat vesilasin, sekä aterimien paikat.
  • Se kun odottelet yhden kuvan ottamista, kunnes taustalla puhelimeen puhunut mies älyää viimein lähteä omaan pöytäänsä.
  • Se kun nojaat tissit kiinni kaverin takaraivossa, että saat otettua ylhäältä päin hyvän kuvan ateriasta ja käsistä.

 

Joidenkin mielestä tällainen toiminta on naurettavaa ja uskokaa pois, kyllä tämä meitä bloggaajiakin välillä vähän naurattaa. Tiedostamme täysin miten pöljältä toimintamme välillä näyttää.  Muttaon tässä kaikessa myös hyviä puolia. Ensinnäkin, minulla on vino pino kivoja kuvia muistoksi yhteiseltä lounaalta, itsestäni ja ystävistäni, joita ei välttämättä olisi tullut otettua muuten.

Ja mitä elämä olisi ilman hullunkurisia tilanteita tai naurua?

Käykää vilkaisemassa myös Heidin ihanaa instaa ja Pinjan aina yhtä iloista blogia.

Sain inspiraation näihin blogikliseisiin Char and the City-blogista. Siitä on jo tovi, kun Carita julkaisi omat blogikliseensä hotellin aamiaiselta.

xx

Jenni S.

 

Lue myös: Äidin ensimmäinen vapaailta ja Blogin nimi ja nimeäminen

Seuraathan minua ja blogiani jo somessa.

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla