Heti joulun jälkeen blogeissa ja somessa aletaan muistelemaan mennyttä vuotta. Kukin omalla tavallaan. Instagramiin alkoi jo joulun tietämillä ilmestymään #bestnine2017 kuvia. Best nine 2017 sivusto kertoo, mitkä ovat olleet instagramini (@bigmamashomeblog) suosituimmat kuvat kuluneen vuoden aikana.

Täytyy sanoa, että kooste näyttää juuri siltä, miltä vuosi on tuntunut. Hyvin vauvapainotteiselta. Baby B on hurmannut meidät kaikki.

1. "Hello baby! Meillä oli tänään tapaaminen perheemme uuden tulokkaan kanssa."

Ensimmäinen kuva on kesältä ja yksi lukuisista masukuvista. Raskausajan vakiopuuhaa oli kuvata kasvavaa vatsaa omasta näkökulmastani, eli lintuperspektiivistä, erilaisen rekvisiitan kanssa. Jostain syystä tämä ultrakuvan kanssa otettu kuva, on noussut ykkössuosikiksi. Kuva on otettu samana päivänä, jolloin kävimme rakenneultrassa ja saimme kuulla odottavamme tyttövauvaa.

2. "Hei. Meillä voidaan hyvin ja meillä on hyviä uutisia."

Tällä kuvalla vihjaisin viikonlopun aikana tapahtuneen ihmeitä ja Baby B:n syntyneen. En muista tarkalleen hetkeä, kun postasin tämän koska olin niin huonona synnytyksestä. Mutta minulla oli kiire kertoa hyvistä uutisista koko maailmalle.

3. "M A A N A N T A I. Otetaan ihan rennosti."

Baby B antaa mallisuorituksen rennosta lötköttelystä omassa korisängyssään.

4. "Me hiljennymme hetkeksi. Tuli tärkeämpiä kiireitä."

Tämän kuvan postasin sairaalasta, sen jälkeen kun käynnistyspäätös oli tehty. Olin ehtinyt olla jo noin vuorokauden ajan osastolla tarkkailussa, kun vauvan liikkeet olivat hävinneet. Tässä vaiheessa olo ei tainnut olla vielä niin hurja, kuin miksi se samana iltana ehti yltyä. Silti meni pari vuorokautta, ennen kuin Baby B syntyi.

5. "Kun muu perhe on herännyt ja täydessä tohinassa, niin hän vetää tyytyväisenä sikeitä keskellä parisänkyä."

Tämä kuva on ensimmäiseltä viikolta kotona. Ja Baby B jatkaa edelleen uniaan keskellä parisänkyä, kun muu perhe on herännyt. Ihana vauva.

Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

6. "Mun mini."

Pinjan ottama kuva, meidän ekoilta lounastreffeiltä synnytyksen jälkeen. Pinja näki Baby B:n ensimmäistä kertaa ja minä sain sushia. Tämän kuvan ottamista edeltävänä päivänä olin todella huonossa kunnossa rintatulehduksen vuoksi ja oli pieni ihme, että ylipäätänsä pääsin lounaalle.

7. "<3 <3 <3"

Tämän kohdalla ei ollut muuta sanottavaa. Ensimmäisiä vauvasta julkaistuja kuvia.

8. "Fathers day. Me ollaan kuluneen vuoden aikana mietitty paljon tätä nimenomaista isänpäivää. Sitä miten, missä ja millä kokoonpanolla tätä vietetään, kun meidän toisen tyttären laskettu päivä osui juuri isänpäivälle. No, paketti saapui etuajassa ja mieheni on ehtinyt olla kaksinkertainen isi jo viisi päivää."

Isänpäivänä otettu ja julkaistu kuva. Tämä ensimmäinen, jossa mieheni on molempien tyttöjensä kanssa.

Tutti saatu yhteistyön merkeissä Ainulta.

9. "<3 <3 <3"

Pieni käsi. Pieni nenä. Pieni tutti. Voiko täydellisempää olla. Tämä on ollut ihan puhdas söpöilykuva.

Millainen teidän yhdeksän parastanne on ollut? Onko vuodesta löytynyt joku selkeä teema?

xx

Jenni S.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla