Kirjoitukset avainsanalla Kauneus ja Kosmetiikka

Esittelen nyt aivan loistavan tuotteen, jos sinulla on kuivat ja pörröiset hiukset. Omalle luonnonkiharalle kuontalolleni tämä on ollut pelastus.

Kyseessä on Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir hiusöljy. Olen itse löytänyt tuotteen vuosia sitten ystävän suosituksesta ja pidän siitä edelleen. Tuotetta suositellaan vaurioituneille hiuksille ja sen luvataan ravitsevan ja antavan kiiltoa.

Minä lutraan hiusöljyllä päivittäin. Käytän sitä niin pyyhekuiviin, kuin kuiviinkin hiuksiin. Öljy tekee omista hiuksistani selkeästi pehmeämmät ja sileämmät. Luonnonkiharoiden perusominaisuuksiin kuuluu tietty pörröisyys, jota hiusöljy myös hillitsee.

Daily Oil Elixir on myös tosi riittoisa. Sitä ei tarvitse, kuin korkeintaan kaksi painallusta, jotka levitetään huolellisesti hiuksiin. Jos sitä laittaa liikaa, hiukset näyttävät äkkiä likaisilta.

Tämä on todella hyvä tuote. Ainoa syy, jonka vuoksi voisin kokeilla jotain muuta tuotetta on se, jos löytäisin luonnonkosmetiikan joukosta kokeilemisen arvoisen hiusöljyn.

xx

Jenni S.

 

Onko siellä muita hiusöljyihin hurahtaneita? Kommentoi ja seuraa somessa!

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (1)

Erika H./ig: epssu

Minä en pidä tuosta kyseisestä öljystä sitten yhtään! Toki, omaankin melkoisen hennot ja suorat hiukset, joten tuon paksu öljymäinen koostumus todennäköisesti siksi ei toimi itselläni lainkaan. Käytän itse Wella Sp sarjan LuxeOil öljyä, joka on hivenen vesimäisempää kuin tuo ja sopii omalle kuontalolle paremmin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kiitos Zadaan ja Timman pääsin testaamaan uutta ajanvarauspalvelua, joka kokoaa yhteen suuren määrän hius-, kauneus- ja hierontapalveluja.

Minun tukkani muistuttaa hyvin usein harakanpesää. Olen kertonut, että luonnonkihara kuontaloni tuppaa olemaan aika usein varsinainen murheen kryyni. Mutta kun pitäisi käyttää rahaa, moni muu juttu menee tukkani edelle. Luonnonkiharat antavat anteeksi ammattitaidottomalle saksikädelle, joten aika usein olen lyhentänyt tarvittaessa tukkaani itse.

Mutta jopa minä tiedän kuinka rentouttavaa ja kivaa kampaajalla on käydä. Joten, kun minulle tarjottiin tilaisuutta testata Timmaa ja päästä siinä ohessa kampaajalle, vastain kiljuen kyllä.

Timmaa on todella helppoa käyttää. Se toimii niin nettiselaimella, kuin kännykän appinakin. Valitset etusivulta ensimmäiseksi, mitä tarvitset ja sitten pääset vertailemaan eri paikkoja hinnan, arvostelun ja sijainnin perusteella. Viimeisenä valitset sen sinulle sopivimman ja varaat ajan. Todella helppoa.

Valitsin tässä lähellä sijaitsevan kampaamon, verrattuani ensin useamman paikan hintoja keskenään ja luettuani oikeiden asiakkaiden arvosteluja. Sain varattua ajan helposti nettisivujen kautta parin päivän päähän haluamalleni kampaajalle. Tämä kaikki on tehty todella helpoksi ja yksinkertaiseksi, jolloin ihan kuka tahansa osaa varata itselleen ajan. Timma on koonnut yhteen myös lukuisia muita palveluita ja palveluntarjoajia. Ei vain kampaamoita. Miltä kuulostaisi hemmottelulahjaksi miehelle amerikkalainen parranajo? Tai hieroja tai spa-jalkahoito.

Timman sivuilta sain selkeillä ohjeilla määriteltyä omien hiusteni pituuden ja niille haluamani käsittelyn. Päädyin pitkien hiusten monivärjäykseen ja leikkaukseen. Hiusteni sävyä vaalennettiin kahdella asteella ja sekaan lisättiin vaaleita raitoja. Nähdessäni lopputuloksen, en voinut olla hymyilemättä. En ole koskaan ollut näin vaalea, vaikka suurimman osan mielestä tukka ei ole vaalea nähnytkään.

Kuvat: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja lupasin itselleni huolehtia tukastani jatkossa vähän paremmin. Jos tämä kotikampaaja jäisi jatkossa eläkkeelle.

Iso kiitos vielä Zadaalle ja Timmalle, että pääsin kokeilemaan tätä palvelua.

xx

Jenni S.

 

Lue myös: Zadaa - Helppoa ja nopeaa kirppistelyä ja Huhtikuun suosikit: Tylliä, kukkia ja hiusöljy

Seuraathan minua ja blogiani jo somessa.

Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin

Kommentit (9)

Jenni S.
Liittynyt29.12.2017

Ymmärrän todella hyvin. Kotiparturilla on aina aikoja ja todella edulliset hinnat.

Jenni S. | big mamas home

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Taas on aika kuukauden suosikkien. Kulunut huhtikuu on ollut ihana, täynnä kevään odotusta. Erityisen ihanaksi odotuksen on tehnyt se, että sen on voinut tehdä yhdessä taaperon kanssa, jolle koko maailma on juuri nyt uusi, ihana ja ihmeellinen.

Koru ja hame saatu

SOMAn tyllihame

Little E ei olisi muussa kulkenutkaan, kuin suloisessa, muhkeassa tyllihameessa, jonka me saimme Lapsimessuilta. Täytyy myöntää, että kyseinen hame on myös äidin mieleen. Lisäksi tämä one size-malli tulee kokonsa puolesta olemaa käytössä vielä pitkään. Kyseisestä hamosesta on tulossa vielä kunnollinen, oma postauksensa. Halusin kuitenkin nostaa sen myös kuukauden suosikkeihin.

Schwarzkopf Gliss hiusöljy

Vanha suosikki tekee paluun meidän peilikaappiin! Tämä tuote on ihanampi, kuin muistin. Se tuo kuivaan tukkaan pehmeyttä, joustoa ja vie mukanaan hieman pörröisyyttä. Tätä lisätään suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin, sekä myöhemmin kuiviin hiuksiin. Eikä tarvitse pelätä rasvaisen näköisiä hiuksia, sillä tätä laitetaan vain pieniä määriä koko tukkaan.

Liljat

Pitkän tulppaanikauden jälkeen olen taas todella fiiliksissä liljoista. Jos pitäisi valita yksi suosikkikukka, niin se olisi ehdottomasti lilja. Se on samaan aikaan niin kaunis, herkkä ja näyttävä. Jo kaksi liljanoksaa maljakossa on todella näyttävä kokonaisuus. Taidan tehdä teille seuraavaksi leikkoliljojen hoito-ohjeet.

 

Tässä kuussa meillä on innostuttu myös auringon lämmöstä, metsästetty lapsille aurinkolaseja ja tiimitakkeja, katsottu Netflixistä monta kautta Bonesia ja tehty kesäloma suunnitelmia. Koko kuukauden lempikirjaksi nousi Karoliina Sallinen-Pentikäisen #vauvavuosi, jonka satuin kuuntelun jälkeen saamaan itselleni ihan kirjaversiona eräästä pr-tilaisuudesta. Nyt odotellaan vauvan liikkeelle lähtöä ja pohditaan, onko aiheellista juhlia puolivuotisia.

Kuukauden suosikit nostaa esille kuluneen kuukauden parhaat jutut. Ajankohtaisia juttuja, jotka voivat olla mitä vain elämäntapaan ja mielenkiinnonkohteisiin liittyen. Paikkoja, tuotteita, ajankohtaisia lemppareita, lasten juttuja, ihan mitä vain.

xx

Jenni S.

 

Lue myös: Maaliskuun suosikit ja Helmikuun suosikit

Seuraathan minua ja blogiani jo somessa!

Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin

Kommentit (10)

Jenni S.
Liittynyt29.12.2017

Niin on. Olin katsellut pitkään vastaavia, joten olin aivan innoissani, kun Soman väki ehdotti yhteistyötä.

Jenni S. | big mamas home

Jenni S.
Liittynyt29.12.2017

Kiitos. Ihanaa, että olet sitä mieltä. Aurinkoista kevättä sinulle.

Jenni S. | big mamas home

T. Kiinnostunut

Kannatan liljan hoito-ohje postausta ja samaan postaukseen voisi listata sinun silmää miellyttäviä maljakoita taikka maljakoita missä pidät kauniita kukkiasi esillä!

Jenni S.
Liittynyt29.12.2017

Liljojen hoito-ohjeet tulee ja voin hyvin tehdä jutun meidän maljakoista. Kiitos postausideasta.

Jenni S. | big mamas home

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Hyvä meikkivoide on naiselle korvaamaton kumppani. Hyvä meikkivoide peittää ja tasoittaa. Löysin hetki sitten tällaisen kumppanin. Tämä tarkoittaa sitä, että minusta on tulossa yhä vankemmin lumenetyttö. Kaikki luottotuotteeni tuntuvat löytyvän Lumenelta. Niin tämäkin.

Käytin pitkään meikkivoiteena Lumenen CC-voidetta. Varsinkin kesällä se on aivan täydellinen. Riittävän, kevyt ja kuulas, mutta se saa ihon näyttämään silti tasaiselta. Viime syksynä aloin kuitenkin kaipaamaan jotain peittävämpää.

Silloin löysin Lumenen Blur meikkivoiteen, johon rakastuin kerta heitolla. Lumene on muuten ainoa markettimerkki, jolta löytyy riittävän vaaleita sävyjä tällaiselle kalkkilaivan kapteenille, kuin minä. Kesälläkin riittää vain vähän tummempi meikkivoiteen sävy. Blur on juuri sopivan peittävä, mutta kuitenkin kevyt ja voidemainen, jolloin lopputulos ei näytä liian tunkkaiselta.

Lyömätön yhdistelmä on laittaa pohjalle CC-voidetta ja tätä päälle, jolloin lopputulos on todella tasainen, mutta ei vieläkään tukkoinen. Suosittelen.

xx

Jenni S.

 

Uusimpia meikkisuosikkeja tulee poikkeuksetta hehkutettua ensimmäisenä somessa. Ota kanavani siis seurantaan.

Facebook | Instagram | Pinterest

Kommentit (6)

Inka Nitta

Lumene on mun yksi luotto merkeistä. Tästä meikkivoiteesta olen kuullut paljon hyvää, mutta toistaiseksi ei ole vielä minun meikkipussiini päätynyt. 

Jenni S.
Liittynyt29.12.2017

Lumene on myös minun luotto merkkini ja tuntuu hyvältä, että kyseessä on suomalainen merkki. <3 

Jenni S. | big mamas home

Jenni S.
Liittynyt29.12.2017

Kiva kuulla, että muutkin ovat tykänneet tästä merkistä. 👍💐

Jenni S. | big mamas home

Tanjuskha

Käytin pitkään yhtä kosmetologilta ostettua meikkivoidetta (Sothys) hinta 52€. Oli hyvä tuote mutta liian tyyris kuitenkin mun kukkarolle. Kokeilin Lumenen jotain meikkivoidetta, hinta noin 15€ , tarjouksessa 9€. Olen ollut vähintään yhtä tyytyväinen tähän Lumenen tuotteeseen kuin tuohon kalliimpaan. Just oikea sävy löytyi ja muutenkin hyvä. Täytyy kokeilla tuota Bluri:ia seuraavaksi. Hyvää ripsiväriä myös etsin vielä.

Jenni S.
Liittynyt29.12.2017

Lumene on oikeasti hyvä merkki ja monen luottokumppani meikkipussissa.

Jenni S. | big mamas home

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Blogiarkisto

2018