Esittelen nyt aivan loistavan tuotteen, jos sinulla on kuivat ja pörröiset hiukset. Omalle luonnonkiharalle kuontalolleni tämä on ollut pelastus.

Kyseessä on Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir hiusöljy. Olen itse löytänyt tuotteen vuosia sitten ystävän suosituksesta ja pidän siitä edelleen. Tuotetta suositellaan vaurioituneille hiuksille ja sen luvataan ravitsevan ja antavan kiiltoa.

Minä lutraan hiusöljyllä päivittäin. Käytän sitä niin pyyhekuiviin, kuin kuiviinkin hiuksiin. Öljy tekee omista hiuksistani selkeästi pehmeämmät ja sileämmät. Luonnonkiharoiden perusominaisuuksiin kuuluu tietty pörröisyys, jota hiusöljy myös hillitsee.

Daily Oil Elixir on myös tosi riittoisa. Sitä ei tarvitse, kuin korkeintaan kaksi painallusta, jotka levitetään huolellisesti hiuksiin. Jos sitä laittaa liikaa, hiukset näyttävät äkkiä likaisilta.

Tämä on todella hyvä tuote. Ainoa syy, jonka vuoksi voisin kokeilla jotain muuta tuotetta on se, jos löytäisin luonnonkosmetiikan joukosta kokeilemisen arvoisen hiusöljyn.

xx

Jenni S.

 

Onko siellä muita hiusöljyihin hurahtaneita? Kommentoi ja seuraa somessa!

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (1)

Erika H./ig: epssu
1/1 | 

Minä en pidä tuosta kyseisestä öljystä sitten yhtään! Toki, omaankin melkoisen hennot ja suorat hiukset, joten tuon paksu öljymäinen koostumus todennäköisesti siksi ei toimi itselläni lainkaan. Käytän itse Wella Sp sarjan LuxeOil öljyä, joka on hivenen vesimäisempää kuin tuo ja sopii omalle kuontalolle paremmin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla