Maanantain lentäviä ajatuksia, jotka kirjoitin ylös sen kummempia miettimättä. Kivaa kokeilla välillä tällaistakin postausmuotoa.

X On se vain niin ihanaa, kun on kesä. Kaikki on jotenkin niin paljon helpompaa. Lasten pukeminen ja ulos lähteminen. Syöminen tien päällä. Tekemisen keksiminenkin lapsille on paljon helpompaa. Jos on oikein kiireinen päivä, sitä voi iskeä tiipiin pystyyn parvekkeelle ja lapsen aika kuluu siinä.

X Olisi pitänyt yrittää välttää eläintarhan lahjapuotia viimeiseen asti, koska koko reissu oli yhtä; ”Minä haluan tuliaiskauppaan”-hokemaa. Toisaalta päivä oli hyvää kärsivällisyysharjoittelua muuten niin kärsimättömälle taaperolle.

X On se aika hienoa, että meillä on niin ihana paikka kuin Korkeasaari. Eihän se vedä vertoja edes naapurimaamme Kolmårdenille, mutta on siinä omat hyvät puolensa. Me nautitaan saaresta aina yhtä paljon. Lasten kanssa ilon ja ihmetyksen määrä on triplaantunut.

X Me saamme elää juuri nyt uskomattoman hienoa aikaa, kun kumpikin tyttö kasvaa ja kehittyy päätä huimaavaa vauhtia. Lähes joka päivä me saamme ihmetellä heidän oppimaansa. Varsinkin esikoinen hämmästyttää meitä taidoillaan jatkuvasti.

X Olen onnistunut valitsemaan tytöilleni aivan huippuisän, joka osaa kehitellä heille tarinoita siitä, miten Korkeasaaren riikinkukot ovat Sininen uni-laulun sinilintuja, jotka lentävät lasten uniin. Ja jaksaa juosta vaikka läpi kokonaisen saaren, kun taapero saa päähänpistojaan.

X Täytän tällä viikolla 29 vuotta. Viimeinen kaksikymppinen siis edessä. Pitäisiköhän tässä vielä villiintyä?

X Mieheni ehdotti, että lähtisi Little E:n kanssa Ruotsiin sukuloimaan kahdestaan. Tiedän, että hän pärjäisi, mutta kieltämättä äitiä tämä ajatus vähän jännittää. Vaikka se olisi aivan upea kokemus isälle ja tyttärelle.

xx

Jenni S.

 

Mitä sinulla on mielenpäällä juuri nyt? Kommentoi ja seuraa meitä somessa.

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla