Pääsin viettämään ensimmäistä vauvavapaata iltaani aivan ihanissa merkeissä. Ensinnäkin pääsin tapaamaan yhtä bloggaajaesikuvistani ja samalla monta muuta upeaa naista. But I'm human, not a sandwich-blogin Iina järjesti lukijaillan Nona K:ssa, johon pääsin osallistumaan monen muun upean naisen kanssa.

Tilaisuus oli lapsivapaa, mikä oli erinomainen syy jättää molemmat tytöt isänsä kanssa kotiin ensimmäistä kertaa.

Iina on juuri niin ihana ja eloisa ihminen, kuin blogissa antaa ymmärtää. Oli ihanaa päästä tapaamaan häntä ihan livenä ja vaihtamaan ajatuksia monesta asiasta. Näin lukijana on toki aina hienoisessa etulyöntiasemassa, kun on lukenut bloggaajan ajatuksista jo monen vuoden ajan. Bloggaaja tietää lukijoistaan puolestaan hyvin, hyvin vähän.

Minä olen ollut Iinan blogin lukija aika tarkalleen kaksi vuotta. Löysin sen Little E:n vauvavuotena ja olen jäänyt vakiolukijaksi. Se on itse asiassa ainoa perheblogi, jota luen säännöllisesti. Se on myös ainoita perheblogeja, johon voin aidosti samaistua. Kun me edelleen mietimme mieheni kanssa, milloin se paljon puhuttu vaikea lapsiperhearki alkaa, minun on helppo samaistua Iinan positiiviseen asenteeseen.

Tapasin minä illassa myös yhden kollegani vauvalta, Colour Outside the Lines-blogin Susannan. Meillä riitti myös juttua, sen lisäksi, että ihastelimme Nona K:n valikoimaa. Tämä pieni kivijalkaliike on kyllä ehdottomasti maailman kaunein lastenvaateliike. Ostin Little E:lle muutamat kauniit rusetit.

Kotona minua odotti nukkuva taapero, tyytyväinen vauva, sekä hyvän tuulinen isi. Täytyypä lähteä toistekin ulos, että tytöt saavat enemmän sitä tärkeää isiaikaa.

Kiitos vielä Iinalle ja hänen yhteistyökumppaneilleen aivan ihanasta illasta.

Onko Iinan blogi tai Nona K:n liike teille tuttuja? Jos ei, niin käykää ihmeessä tutustumassa!

xx

Jenni S.

Minua ja blogiani voi seurata myös somessa, jossa julkaisen juttuja jotka eivät blogiin päädy.

Facebook | Instagram | Pinterest

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla